به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ سعیدی کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه برای حمایت از تولید و صنایع کشور نرخ گذاری برای خوراک و سوخت تعیین کردهایم، گفت: بسیاری از کشورهای مختلف همسایه از جمله عربستان در حوزه صنعت پتروشیمی قیمت خوراک و گاز خود را ۲۰ سال برای سرمایه گذاران خارجی تعیین کردند و در این مدت قیمت را بسیاری پایین در نظر گرفتهاند که بتوانند آن را توسعه دهند.
سعیدی گفت: پایین نگه داشتن قیمت خوراک و سوخت در صورتی که ارزان تعیین شود، می تواند به نوعی مزیت باشد و این سقف قیمتی در بسیاری از بخشها هرساله تغییر میکند.
کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس ادامه داد: در اوایل کرونا این تغییر قیمتی به گونه ای بود که قیمت گاز کاهش یافت که این کاهش پیدا کردن و این تغییرات به ضرر کشور است. باید فرمول جدیدی برای این خوراک ها تعیین شود تا وابسته به این تغییرات نباشد.
سعیدی ادامه داد: عمده صنایع رقیبهای جهانی دارند و رقیب ایران در این بخش کشور عربستان است که با ثابت نگه داشتن نرخ های خود در حوزه خوراک و سوخت می تواند در آینده بابت تولیدات خود و توسعه زنجیره در این بخش اقدامات بسیاری را انجام دهد.
کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس گفت: در حال حاضر این گاز برای مردم است و ما نمیتوانیم آن را به قیمت جهانی برسانیم، اما ما همواره پیشنهاد میکنیم که مردم بخشی از گاز خود را بفروشند تا از این طریق بتوانیم در حوزه سوخت و خوراک پیشرفتهای لازم را انجام دهیم.
انتهای پیام/