به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پوست کیوی دارای غلظت بالایی از آنتی اکسیدانها، به ویژه ویتامین C و ویتامین E است. این آنتی اکسیدانها با آسیب رادیکالهای آزاد در بسیاری از نواحی بدن مبارزه میکنند.
بافت پوست کیوی ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و به دلیل وجود کریستالهای اگزالات باعث تحریک دهان شود.
برخی افراد مبتلا به آلرژی به کیوی، سندرم آلرژی دهان، آلرژی غذایی به لاتکس یا سابقه سنگ کلیه ممکن است تمایلی به خوردن کیوی و پوست آن نداشته باشند.
خوردن منظم کیوی با فواید بسیاری برای سلامتی، به ویژه کاهش خطر بیماری قلبی و بهبود حرکات روده همراه است.
در انتها میتوان چنین نتیجه گیری کرد که کیوی برای اکثر مردم یک میوه خوشمزه و مغذی است.
در حالی که پوست آن کاملا خوراکی است و مقدار زیادی فیبر، فولات و آنتی اکسیدانها را تامین میکند، برخی از افراد بافت آن را دوست ندارند.
انواع مختلفی از کیوی برای انتخاب وجود دارد بنابراین میتوانید آزمایش کنید و نوع مورد علاقه خود را پیدا کنید.
افرادی که دهان حساس، آلرژی به کیوی یا سابقه سنگ کلیه دارند، باید از خوردن میوه و پوست آن اجتناب کنند، زیرا میتواند این موارد، شرایط را تشدید کند.
مصرف منظم کیوی با بسیاری از فواید سلامتی، از جمله ایمنی بهتر، کاهش خطر بیماری قلبی و بهبود سلامت دستگاه گوارش همراه است، بنابراین عاقلانه است که آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
منبع: همشهری آنلاین
انتهای پیام/