به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خوزستان گفت: طرح غربالگری مراکز مشاوره خانواده در استان به منظور حذف مراکز ضعیف آغاز شد و برخی از این مراکز در زمینه ارائه مشاوره دچار ضعف بوده و نیاز به اقدام اصلاحی دارند.
او افزود: در این غربالگری مراکز مشاوره ضعیف حذف و مراکز قویتر جایگزین آنها میشوند، اما بهترین رویکرد افزایش مطالعه مشاوران خانواده و به روز کردن اطلاعات آنها است.
امانت بهبهانی اضافه کرد: مدیران دستگاههای اجرایی در خوزستان در سالهای گذشته بیشتر به دنبال مسائل عمرانی و آبادانی استان بوده اند تا مسائل فرهنگی گفت: اگر در گذشته توجه بیشتری به مسائل فرهنگی خوزستان میشد، شاید امروز شاهد بسیاری از آسیبهای اجتماعی و برخی جرائم ناشی از این آسیبها در استان نبودیم.
به گفته معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خوزستان بیش از ۸۰ درصد طلاقها در دوران عقد اتفاق میافتد که ۳۵ درصد آنها در ۶ ماه اول این دوران است و آمار مجرمان حرفهای نشان میدهد که بسیاری از آنان فرزندان طلاق یا خانوادههای از هم گسیخته هستند که این آمار، نقش امنیت و آرامش خانواده را پررنگتر میکند.
این مقام مسئول افزود: پس از شیوع کرونا، سن استفاده از فضای مجازی در کشور بسیار پایین آمده است، اما برای استفاده از این فضا هیچ برنامهای در کشور وجود ندارد این در حالی است که در کشورهای پیشرفته برای سنین مختلف در استفاده از اینترنت، حد و مرز و محدودیتهایی وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی دهموردی رئیس دادگاههای خانواده اهواز گفت: کز مشاوره باید فرصت بازگشت به زندگی را برای همه مراجعه کنندگان در نظر بگیرند و در موارد متعدد افرادی که وکالت طلاق میدهند با دریافت مشاوره به زندگی مشترک بازگشته اند.
او افزود: مواردی وجود دارد که مشاور تشخیص طلاق اورژانسی میدهد که در اینگونه موارد باید دلیل فوریت طلاق مانند دعوای فیزیکی و احتمال ضرب و شتم یکی از زوجین مشخص شود تا بتوان آمار و جمع بندی صحیحی از دلایل طلاق در استان خوزستان تهیه کرد.
انتهای پیام/م