مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: ۲۲ واحد مرغداری گوشتی راکد این شهرستان با جوجه ریزی به چرخه تولید بازگشتند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،کریمی اصل مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت:فعالیت ۲۲ واحد مرغداری گوشتی در قالب تولید قراردادی پس از ۳ سال توقف از یک ماه پیش آغاز شده است.

وی ادامه داد: با راه اندازی این مرغداری‌ها به ظرفیت ۲۵۳ هزار قطعه، تولید گوشت مرغ در مراغه هر دوره ۸۰۰ تن افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: نهاده مورد نیاز این واحد به صورت قراردادی و از طریق مباشر تامین و در اختیار واحد‌های مرغداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی مراغه تامین گوشت سفید مورد نیاز استان و شهرستان و ایجاد اشتغال از اهداف راه اندازی این واحد‌ها است و با راه اندازی دوباره واحد‌های جدید برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.

کریمی اصل اضافه کرد: یک سال پیش نیز در قالب ساماندهی مرغداری‌ها ۱۰ واحد مرغداری گوشتی و تخمی با ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه با اخذ مجوز به چرخه تولید بازگشتند.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح بازارگاه حدود ۷۰ مورد از واحد‌های مرغداری گوشتی مراغه از چرخه تولید خارج شده بودند.

سالانه در مراغه ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید می‌شود که با راه اندازی این واحد تولید تا ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.

شهرستان مراغه با ۱۶۴ واحد مرغداری گوشتی و تخمی از قطب‌های تولید گوشت و تخم مرغ در آذربایجان شرقی است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار