رئیس کنترل و تدارکات کالای پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: با ۳۲شرکت دانش بنیان همکاری داشتیم که موجب صرفه جویی چندین میلیارد دلاری شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمدرضا جهان افروزیان رئیس کنترل و تدارکات کالای پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: با انجام برنامه ریزی دقیق توانسته‌ایم تاکنون با ۳۲ شرکت دانش بنیان همکاری داشته باشیم که این همکاری موجب صرفه جویی چندین میلیارد دلاری در این پالایشگاه شده است.

او گفت: تاکنون ۹۵ درصد از کالا‌های مکانیکی پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی تولید داخل است و در تلاش هستیم این عدد را تا پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۰۰ درصد برسانیم.

 رئیس کنترل و تدارکات کالای پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: در حوزه تامین کالا‌های برق و ابزار دقیق ساخت داخل در حال پیشرفت بسیار مطلوبی هستیم و با برنامه‌ریزی‌های مطلوب برای تولید در داخل کشور و دریافت گواهینامه‌های لازم از آزمایشگاه‌های معتبر چشم انداز بسیار مطلوبی خواهیم داشت.

جهان افروزیان گفت: مهندسی معکوس و ساخت پمپ‌های حیاتی مانند پمپ آمین، پمپ تی‌ای جی، ساخت قطعات حیاتی مانند تجهیزات کمپرسور‌های هوا و کمپرسور‌های صادرات گاز، شیر‌های کنترلی دما و فشار، مبدل‌های حرارتی، خودکفایی در انواع آب‌بند‌های مکانیکی از مهم‌ترین دستاورد‌ها در زمینه همکاری با سازندگان داخلی در پالایشگاه نهم است.

او ادامه داد: درخواست معرفی تولیدکنندگان توانمند و بررسی موجود بودن کالای مشابه داخلی از طریق وزارت صمت، برگزاری جلسات مشترک بین کمیته فنی بازرگانی و کمیته خودکفایی، همچنین بازدید از خط تولید شرکت‌های دانش بنیان برای تقویت نقاط قوت و کاهش نقاطی که نیاز به راهنمایی بیشتر دارند، باعث شده است توانایی حمایت از تولید کنندگان داخلی کشور افزایش یابد.

 رئیس کنترل و تدارکات کالای پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: تلاش شده است که سازندگان داخلی محصولی را تولید کنند که مورد نیاز شرکت‌ها باشد تا نتیجه آن تولید محصول ایرانی باکیفیت‌تر و رضایتمندی مصرف کنندگان از کالای ایرانی باشد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.