به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، جشنواره ای با عنوان هنر آشپزی ایرانی در شهر میلان برگزار شد. این جشنواره با همت جمعی از بانوان ایرانی در این شهر برپا شد. امسال ششمین دوره از جشنواره هنر آشپزی ایرانی بود و این جشنواره که همزمان با میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی و با هدف ترویج غذاهای سنتی ایرانی و معرفی آشپز برتر برگزار شد، مورد استقبال ایرانیان و جمعی از ایتالیاییهای علاقمند به فرهنگ کشورمان قرار گرفت.
در این مراسم ۱۵ نوع غذای ایرانی مانند مرغ شکم پر و میرزاقاسمی شمالی، فسنجان مرغ اصفهان، کوفته تبریزی، آش دوغ و خورشت خلال اردبیل و ته چین مرغ از جمله غذاهایی بودند که در این برنامه شرکت داده شدند.
در پایان این مراسم که با رعایت شیوه نامههای بهداشتی برگزار شد، به رسم یاد بود جوایزی به آشپزهای برتر اعطا شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/