به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، میکائیل باقری،مدیرکل امور قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در دیدار با آیتالله سیدمحمد سعیدی، نماینده ولی فقیه در استان قم که پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: آشنا کردن دانش آموزان با قرآن، ایجاد محبت نسبت به اهل بیت (ع) در قلوب دانش آموزان و آموزش، برپایی و نهادینه سازی نماز در میان دانش آموزان سه مسئولیت عمده ادارهکل امور قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش است.
او با بیان این که در هر استان یک اداره قرآن، عترت و نماز و علاوه بر این ادارات ۷۶۰ دارالقرآن مرتبط با وزارت آموزش و پرورش در سراسر کشور وجود دارد، افزود: ارتباط خوبی با حرم مطهر حضرت معصومه (س) داریم و کارهای خوبی در سطح کشور با همکاری وزارت آموزش و پرورش و حرم مطهر بانوی کرامت انجام شده است.
مدیرکل امور قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: برگزاری جشن تکلیف دختران ۹ ساله و محافل ترتیل خوانی قرآن ویژه ماه مبارک رمضان با حضور نوجوانان دو نمونه از کارهایی است که با همکاری آستان مقدس حضرت معصومه (س) انجام میشود و در این راستا از مجموعه تولیدات فرهنگی حرم مطهر استفاده میکنیم و سعی بر نشر حداکثری آن داریم.
او ظرفیت آموزش و پرورش را برای تأثیرگذاری در جامعه بسیار بالا دانست و گفت: ما آمادگی داریم که فعالیتهای فرهنگی حرم مطهر از جمله در زمینه حفظ و تلاوت قرآن کریم را به کل کشور تعمیم و برای تربیت حافظان و قاریان قرآن کریم تلاش کنیم.
باقری با اشاره به اهتمام آموزش و پرورش برای اقامه نماز در مدارس، اظهار کرد: قبل از شیوع کرونا نماز جماعت در بیشتر مدارس برگزار میشد که از این میان بین ۱۷ تا ۲۰ هزار امام جماعت روحانی و حدود ۴۵ تا ۵۵ هزار امام جماعت از خود فرهنگیان نماز جماعت را در مدارس برپا میکردند.
او ادامه داد: امیدواریم بتوانیم از ظرفیتهای متقابل حرم مطهر حضرت معصومه (س) و وزارت آموزش و پرورش در زمینه امور فرهنگی بیش از پیش استفاده کنیم.
همچنین در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین مهدی احمدی، معاون فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: در سالهای اخیر به بهانه شیوع ویروس کرونا ارتباط حرم مطهر با وزارت آموزش و پرورش رشد خوبی داشته است.
او با اشاره به برگزاری جشن تکلیف ویژه دختران ۹ ساله و استقبال خوب وزارت آموزش و پرورش از این جشن تکلیف گفت: امیدواریم در جشن تکلیف شده ام ۹ ساله که در فصل بعد در حرم مطهر انجام میگیرد باز هم شاهد همکاری وزارت آموزش و پرورش باشیم و بتوانیم از بسترهای نرم افزاری این وزارت خانه برای ترویج معارف دینی بیشتر استفاده کنیم.
معاون فرهنگی حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: جشن تکلیف آیینی است که تا آخر عمر دانش آموز در ذهنش باقی میماند بنابراین هرچه باشکوهتر و بهتر برگزار شود تأثیر بیشتر بر ذهن افراد خواهد داشت.
او افزود: امیدواریم بتوانیم با همکاری وزارت آموزش و پرورش مانند جشن تکلیفی که برای دختران برگزار میشود برای پسران هم همین جشن را داشته باشیم و بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
منبع:فارس
انتهای پیام/ش