کنگینه در افغانستان به عنوان یک یخچال طبیعی برای نگهداری میوه ها از جمله انگور استفاده می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،کنگینه یک یخچال طبیعی است که در افغانستان رواج دارد.

این یخچال طبیعی با گل درست می شود و برای نگهداری میوه ها از جمله انگور استفاده می شود.

مردم افغانستان انگور را در تابستان در کنگینه می گذارند و زمستان به فروش می رسانند.

انتهای پیام/ر

برچسب ها: کنگینه ، انگور ، افغانستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۱۶ اسفند ۱۴۰۰
ازچه گلی استفاده می شود