به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج رحمانی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۱۴۲ کیلوگرم خاویار در مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در روستای پرسه از توابع شهرستان قزوین از ۱۲۳ قطعه ماهیان خاویاری پرورشی استحصال شده است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه متوسط وزن ماهیان مورد استحصال خاویار، ۶ تا ۶.۵ کیلوگرم بوده است، گفت: از این ماهیان خاویاری علاوه بر ۱۴۲ کیلوگرم خاویار، ۸۰۰ کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری نیز تولید و به بازار عرضه شده است.
به گفته وی، این میزان ماهی خاویاری تولید شده از گونه ماهیان خاویاری سیبری و فیل ماهی است.
رحمانی گفت: استان قزوین دارای پنج واحد پرورش ماهیان خاویاری در مساحتی به متراژ سه هزار و ۵۰۰ متر مربع و با ۳۹ باب استخر میباشد.
این مقام مسئول یادآور شد: استان قزوین در سال ۹۹ با تولید ۱۷ کیلوگرم خاویار و ۲۷.۹ تن گوشت ماهیان خاویاری، توانست رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص دهد.
خدیجه پرورش
انتهای پیام/پ