مدیر گروه بهداشت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی گفت: هنگام بازدید از واحد‌های صنفی و خدماتی وضعیت واکسیناسیون متصدیان حتما رصد می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، نادری مدیر گروه بهداشت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی گفت: بازرسان در بازدید‌های هفتگی از واحد‌های صنفی و خدماتی وضعیت واکسیناسیون و نحوه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را رصد می‌کنند.

نادری افزود: واحد‌هایی مانند نانوایی‌ها، فروشگاه‌ها، خواربارفروشی‌ها، تالار‌ها، رستوران‌ها و دفاتر پیشخوان از مکان‌های پرخطر هستند.

وی اضافه کرد: میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان هر هفته با توجه به اینکه بازدید‌ها بستگی دارد که از چه مکان‌هایی باشد، تغییر می‌کند.

نادری از هم استانی‌ها خواست هر گونه تخلف در رعایت دسترالعمل‌های بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.