به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، قیاسی، مدیرکل دفتر نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد حمل و نقل کشور توسط جادهها انجام میشود و عمر ناوگان حمل و نقل جاده بسیار فرسوده است.
او گفت: در حال حاضر تعداد ۴۰۰ هزار ناوگان که درسطح جادهها تردد میکنند دارای عمر بالا و فرسوده هستند و ۹۰ درصد از اتوبوسهای مسافربری نیاز به نوسازی دارند.
مدیرکل دفتر نگهداری راههای فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل گفت: حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برای احیا و نوسازی ناوگان لازم است که یکی از دغدغههای این وزارتخانه است.
قیاسی گفت: در بحث راهداری حدود ۲۲۰ هزار کیلومتر راه آسفالت، راه اصلی، فرعی و روستایی در کشور داریم و علاوه بر این ۲۷ هزار کیلومتر راه شوسه و ۷۰ هزار کیلومتر راه خاکی داریم که برای نگهداری و مرمت آن نیاز به ۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار داریم که حدود ۱۰ درصد آن تامین میشود.
او گفت: خراسان جنوبی جزو سه استان برتر کشور است که علیرغم کمبود اعتبارات عملکرد خوبی داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت: امسال در بحث احداث و مرمت راههای روستایی ۵۰ میلیارد تومان به استان اختصاص یافته که ناچیز است.
جلال زاده گفت: در حال حاضر در استان تعداد ۴۱۲ دستگاه اتوبوس فرسوده داریم که هزینه بالایی دارند و هزار و ۵۱۹ راننده در بخش حمل و نقل باربری فعالیت دارند.
رئیس پلیس راه استان گفت: در خراسان جنوبی ۱۱ هزار کیلومتر راه وجود دارد که ۵۰ درصد از تصادفات جادهای در مسیر راههای روستایی اتفاق میافتد.
سرهنگ رضایی گفت: در هشت ماه سال جاری بر اثر تصادفات ۱۸۵ نفر بر اثر تصادفات جادهای جان باختند.
او گفت میانگین سرعت در استان نسبت به سایر استانها در سطح بالاست که ۲۱ درصد بالاتر است.
به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری شب گذشته در مراسمی از ۵۲ نفر از راهداران برتر رانندگان نمونه و مسئولان شرکتهای باربری و مسافربری در استان تجلیل و قدردانی شد.
انتهای پیام/ک