به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون، رئیس جمهور همراه تیم خود دوازده سفر استانی داشته و به میان مردم رفته. رئیس جمهور ضمن گوش فرا دادن به خواستههای مردم و بازدید از کارخانجات و مراکز تعطیل، مصوباتی هم در این سفرها انجام داده است.
به عقیده برخی کارشناسان، سفرهای استانی رئیس جمهور باید حساب شده و دقیق انجام شود.
ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی معتقد است که سفرهای استانی دولت از دو جهت بسیار اقدام خوب و مفید است، هم از جهت آشنایی دولتمردان با مشکلات مردم به صورت میدانی و عمیق داخل جامعه و هم از جهت اعتماد بخشی به مردم برای اینکه دولت در کنار آنهاست و با آنها فاصلهای ندارد.
این تحلیلگر سیاسی با تاکید بر اینکه دولت باید دقت کند که ملاحظاتی را هم رعایت کند، بیان کرد که وعدههایی که ممکن است در سفرها داده شود یا تعدد زیاد از حد سفرها و همچنین بالا بردن سطح توقع عمومی در این سفرها شاید کار را به نتیجه مطلوب نرساند، اینها را دولت باید ملاحظه داشته باشد.
بر همین اساس، چهارشنبه ۲۴ آذرماه بود که هیئت دولت به استناد اصل (۱۲۷) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به منظور بررسی و پیگیری موضوعات و توافقات مهم استانها در سفرهای استانی رئیس جمهور، با تشکیل کارگروه ویژه سفرهای استانی رئیس جمهور موافقت کرد.
اما سوال اینجاست که این کارگروه تا چه اندازه میتواند برای محقق شدن وعدههای رئیس جمهور و مسئولان در سفرهای استانی مثمرثمر باشد؟
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزی موتلفه اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان تشکیل کارگروه ویژه سفرهای استانی رئیس جمهور چه در قبل از سفره برای بررسی طرحها و شناسایی مشکلات استان و چه بعد از سفر برای پیگیری تصمیمات و قولهایی که دولت در این سفرها داده، یک امر ضروری برای بالا رفتن کیفیت و اثربخشی این سفرها دانست.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بیان کرد که اکنون یک هفته قبل از سفر اعضای دولت به هر استان، مسئولان مختلف استانی با ریاست رئیس جمهور برای بررسی مشکلات استان جلسه متعددی برگزار میکنند و در سفری که رئیسجمهور دارد این مسائل مورد بررسی قرار میگیرد؛ این اطلاعات قبلی به دولت کمک میکند تا در سفر خود اثربخشی بیشتری داشته باشد.
وی بیان کرد که تشکیل کارگروه پس از سفر استانی دولت بحث تامین منابع مالی، اعتباری و ... را برعهده دارد تا قولهای رئیس جمهور در موقع مقرر خود به مرحله اجرا برسد. همانطور که رهبر انقلاب قبلا به دولت تاکید کردند، دولت به قولهایی که در سفرها میدهد عمل کند؛ عملیاتی کردن قولهای دولتمردان افزایش اعتماد مردم به دولت و همچنین افزایش سرمایه اجتماعی دولت را به همراه خواهد داشت و میتواند مشارکت مردم در عرصه سیاسی افزایش دهد و فاصله بین دولت و ملت را به حداقل برساند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی بر این باور است که تشکیل کارگروه ویژه سفرهای استانی رئیس جمهور لازم است و اصولاً سفرهایی که هیچ کارگروهی برای آن تشکیل نشود و بدون برنامه ریزی قبلی و پیگیری بعدی باشد، این اثری نخواهد داشت.
محمدرضا صباغیان عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی هم معتقد است که تشکیل کارگروه ویژه سفرهای استانی رئیس جمهور اقدام خوبی بوده است. در سفرهای استانی رئیس جمهور، مسائل استانها به طور جامع مورد بررسی قرار میگیرد به همین دلیل باید کارگروهی وجودداته باشد تا برنامهها و نتایج این سفرها را بررسی کند و سپس تصمیم گیریها انجام شود.
انتهای پیام/
سفر استانی نروند، می گویید چگونه از پشت میز کشور اداره می شود؟
بروند و حتی ثمراتش را بگویند، می گویید نمایشی است.
آیا سفر های دوران قوه قضاییه ایشان را به یاد ندارید که ثمرات بسیار داشت؟؟میان مردم بودن بد است؟؟
جواب:عده همیشه معترضند!!!
همان گونه طی هشت سال ، در طول زمان کم کم اوضاع به هم ریخت و بعد فشار های ناگهانی وارد شد، باید با صبر و حوصله و با سپری شدن زمان منتظر اخبار خوب باشیم تا بتوانیم قیمت های سربه فلک کشیده را کمی کاهش دهیم.
ایجاد مشکلات فراوانی برای مردم و این دولت نموده .باید مردم منسجم باشند که اگر کوچک ترین غفلتی صورت بگیرد که هدف دشمنان این کشور است.سوریه و افغانستانی دیگر متولد خواهد شد.به نظر من هر کسی کوتاهی کرد باید پرتش کرد وووو امیدوارم که این کشور به عزت و سر بلندی برسد.
شهیدان را فراموش نکنید.طرحی دارم برای حل مشکل آب
با ایجاد دریاچه های مصنوعی بوسیله آب دریا در استانهای خشک مانند اصفهان یزد و کرمان و سیستان .
(همانند سفر های دوران قوه قضاییه که در طول زمان اثر داشت.
بودجه ۱۴۰۱ خیلی بد تنظیم شده ، سهم سازمان های دینی و فرهنگی خیلی زیاده
سهم عمران و سازندگی خیلی کم هست .
در ضمن فروش روزانه ۱/۲ میلیون بشکه نفت هم نشدنی است .