به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، فردین حسین زاده، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ گفت: ذرت ناسالم وارداتی پس از بررسی بهداشتی از دایره مصرف خارج شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ افزود: همچنین ذرت سالم نیز پس از بررسی بهداشتی در اختیار صنایع و مراکز تغذیه دام وطیور شهرستان ساوجبلاغ قرار گرفت.
حسین زاده درخصوص اهمیت آلودگیهای قارچی محصول مذکور گفت: آلودگی قارچی عمدتا به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری ذرت در مبادی ایجاد میشود که به راحتی قابلیت پاکسازی آن وجود ندارد.
او افزود: مصرف ذرت ناسالم به علت آلودگی به سموم قارچی و ترکیبات مضر، صدمات جبران ناپذیری را به سلامت و بهداشت عمومی وارد میکند.
شهرستان ۲۵۰ هزار نفری ساوجبلاغ در غرب البرز قرار دارد.
انتهای پیام/ ر.د