رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ گفت: امسال ۵۵۰ هزار تن ذرت وارداتی مورد نیاز صنایع و دام وطیور در این شهرستان مورد بررسی بهداشتی قرار گرفت که ۲۵۰ تن آن آلوده و کپک زده بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، فردین حسین زاده، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ گفت: ذرت ناسالم وارداتی پس از بررسی بهداشتی از دایره مصرف خارج شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ  افزود: همچنین ذرت سالم نیز پس از بررسی بهداشتی در اختیار صنایع و مراکز تغذیه دام وطیور شهرستان ساوجبلاغ قرار گرفت.

حسین زاده درخصوص اهمیت آلودگی‌های قارچی محصول مذکور گفت: آلودگی قارچی عمدتا به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری ذرت در مبادی ایجاد می‌شود که به راحتی قابلیت پاکسازی آن وجود ندارد.

او افزود: مصرف ذرت ناسالم به علت آلودگی به سموم قارچی و ترکیبات مضر، صدمات جبران ناپذیری را به سلامت و بهداشت عمومی وارد می‌کند.

شهرستان ۲۵۰ هزار نفری ساوجبلاغ در غرب البرز قرار دارد.

انتهای پیام/ ر.د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.