به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نشریه بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد دولت آمریکا تعداد افرادی که حداقل اولین دوز از واکسن خود را دریافت کرده باشند را بسیار بالاتر از آمار واقعی آن اعلام میکند.
مقامات بهداشتی آمریکا میگویند همچنان میلیونها نفر در ایالات متحده علیه کرونا ایمن نشدهاند و این در حالی است که سویه اُمیکرون کرونا نیز در حال گسترش است.
هفته گذشته در بررسی صورت گرفته از سوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) آمریکا، سهم افراد بالای ۶۵ سالی که حداقل یک دوز واکسن دریافت کردهاند از ۹۹.۹ درصد به ۹۵ درصد کاهش یافت و این نشان دهنده آمار غیرواقعی اعلام شده است.
پیش از این، دادههای سیدیسی نشان میداد که ۲۴۰ میلیون نفر حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کردند که به عبارتی میشود ۷۲.۵ درصد از کل جمعیت واکسینه شدهاند. اما اکنون همین نهاد آمریکایی اعلام کرد که تنها ۲۰۳ میلیون نفر در کل آمریکا واکسینه شدهاند که به عبارتی ۶۱.۳ درصد از کل جمعیت است.
مقامات بهداشتی تخمین میزنند ۳۷ میلیون نفر از جمعیت آمریکا تنها دوز اول واکسن را زدهاند و باقی روند واکسیناسیون را ادامه ندادند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا همچنین اعلام کرد دولت دوزهای دوم و تقویتی کرونا را به عنوان دوزهای اول شمارش میکرد و آمار غیرواقعی ارائه میداد.
این نهاد آمریکایی همچنین اعلام کرد به تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه خواهد داد.
از طرفی «فرانسیس کالینز» مدیر موسسه ملی بهداشت آمریکا، در هشداری اعلام کرد اگر دولت آمریکا نسبت به شیوع کرونا عاقلانه عمل نکند، سویه اُمیکرون میتواند تعداد مبتلایان روزانه را به ۱ میلیون نفر برساند.
این مقام آمریکایی در این باره اعلام کرد: «میدانم مردم خسته شدهاند، من هم خسته شدهام، اما این ویروس از ما خسته نشده است. ما تاکنون اطلاعات جامعی از این سویه جدید نداریم، اما حتی اگر شدت آن کمتر هم باشد و ما راهبرد درستی نداشته باشیم، احتمال ابتلای روزانه ۱ میلیون نفر هست.»
او در ادامه افزود: «هیچ کسی انتظار اُمیکرون را نداشت، این سویه ۵۷ جهش مختلف داشت که بسیار متفاوت از تمام چیزهایی بود که تاکنون داشتیم.»
ساعاتی پیش نیز «آنتونی فائوچی» مشاور ارشد بهداشتی کاخ سفید، با اشاره به جهش جدید ویروس کرونا با نام اُمیکرون، اعلام کرد که مقامات بهداشتی آمریکا انتظار وقوع جهشی با این حجم را نداشتند.
سویه جدید ویروس کرونا به نام اُمیکرون اولینبار در آفریقای جنوبی دیده شد و تاکنون کشورهای زیادی با آن درگیر شدهاند.
انتهای پیام/