به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی، ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در نشستی با خبرنگاران گفت: از زحمات شما خبرنگاران محترم بایت اطلاع رسانی تشکر میکنم. همچنین روز حمل و نقل را به سازمان راهداری و حمل و نقل کشور تبریک میگویم، همچنین با تعامل خوبی که بین ما و این سازمانها وجود دارد، امیدواریم بهتر خدمات را به مردم ارائه کنیم.
ولی پور ادامه داد: بحران به معنای ناهماهنگی تعریف میشود، نحوه انعکاس مشکلات خیلی مهم است، چون میتواند درجه حساسیت آن را تعیین کند. با کوچکترین لغزش از ناحیه ما، ممکن است که رویکرد مردم نسبت به ما تغییر کند. امیدواریم که ارتباط ما با رسانهها بیشتر شود و پیشنهاد ما بر این است که هر مطلبی را نباید حین بحران منتشر کرد.
وی افزود: کاستیهایی وجود دارد، اما در حوادث تقاضا داریم که رسانهها اجازه دهند تا در حوادث و مشکلات، آمار و مطالب دقیق آماده شود سپس آنها را ارائه کنیم.
رئیس سازمان امداد و نجات کشور گفت: نقش رسانهها در آموزش همگانی خیلی اساسی و تأثیرگذار است. کشور ما خیلی حادثه خیز است و انتظار داریم که مردم اطلاعات خود را در مباحث مختلف بالا ببرند. بحث افزایش اطلاعات درخصوص مجموعههای اجرایی هم وجود دارد که این موضوع ناشی از شناخت کم نسبت به وظایف دستگاه است. در حین بحران شما رسانهها نقش بسزایی در آرام کردن مردم دارید و اخیرا با گسترش فضای مجازی، شما نقش زیادی را باید در برابر مقابله با خبرهای کذب اجرا کنید.
ولی پور ادامه داد: در حوادث بین المللی، ستاد ملی جمعیت شکل میگیرد. جمعا ۱۱۷۰ مرکز کنترل وجود دارد که برای پاسخ به حوادث وارد عمل میشوند. هلال احمر ۵۶۷ پایگاه در سطح کشور دارد که برای افزایش آن در حال اقدام هستیم. ۶۱۰۰ تیم عملیاتی و بیش از ۴۰ هزار نفر نیروهای آموزش دیده تخصصی داریم. ۲۲ فروند هم بالگرد در اختیار هلال احمر وجود دارد. برای انجام خدمات در حوادث، ۴۰ دستور العمل در هلال احمر تعیین شده، گ و ۵۴۰۰ خانه هلال، ۴۳۳ شعب و نمایندگی، ۳۲ مرکز استان آمار هلال احمر در موارد مختلف وجود دارد.
وی گفت: هر اقدامی که در حال انجام است، از طریق روابط عمومی به رسانهها اطلاع رسانی خواهد شد و امیدواریم که مشکلات ناشی از حوادث را آنگونه که شایسته مردم است را کاهش دهیم.
انتهای پیام/