مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: از آغاز برداشت خیار گلخانه‌ای در این شهرستان تا کنون افزون بر یک‌هزار تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان  ،  از زاهدان ،  مجید فیاضی مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: کشاورزان ایرانشهری امسال بیش‌از ۵٨ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را به کشت محصول خیار گلخانه‌ای اختصاص داده‌اند.

وی  گفت: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان ایرانشهری هر سال سطح زیرکشت خیار گلخانه‌ای را افزایش دهند.

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: از هر هکتار گلخانه به طور متوسط ١٨٠ تا ٢٠٠ تن خیار برداشت می‌شود و این در حالیست که در فضای باز در هر هکتار تنها ۵۰ تن خیار تولید می‌شود.

وی گفت: خیار گلخانه‌ای ایرانشهر علاوه بر سیستان و بلوچستان به نقاط دیگر کشور نیز ارسال می‌شود.

وی گفت: کشت این محصول از اواخر مهر آغاز و برداشت آن پس از گذشت یک دوره ۴۰ روزه آغاز می‌شود و تا اردیبهشت ادامه دارد.

فیاضی اظهارداشت: بیش‌از ۵٠٠ نفر به صورت مستقیم و ٣٠٠ نفر به صورت غیرمستقیم در تولید و عرضه خیار گلخانه‌ای در شهرستان ایرانشهر مشغول بکار هستند.

وی  گفت: کشت محصول خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر برای نخستین بار به صورت آزمایشی در سطح ۲هکتار در سال ۱۳۷۸صورت گرفت که در پی آن با توجه به سوددهی خوب این محصول کشاورزان هر سال سطح زیر کشت آن را افزایش دادند.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال کشاورزان ایرانشهر بیش از ۱۱ هزار تن خیار گلخانه‌ای برداشت و روانه بازار مصرف کنند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار