هاشم‌پور گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های شهرداری اهواز کمبود منابع است و در ۸ ماه گذشته بیش از ۹۰ درصد کل وصولی‌ها برای هزینه‌های جاری به ویژه پرداخت حقوق‌ها هزینه شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی‌مدد هاشم‌پور رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز گفت: در بودجه سال ۱۴۰۰ ردیف‌ها و تبصره‌هایی پیش‌بینی شده بود که از این طریق امکان خرید اتوبوس، تکمیل مترو و ایجاد درآمدهای بیشتر وجود داشت.

او ادامه داد: متاسفانه این ردیف‌ها در بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۱ حذف شده‌اند بنابراین در این شرایط، شوراها و شهرداری‌ها با چالش مواجه می‌شوند که امیدواریم با ورود نمایندگان به این موضوع، این موارد اصلاح شوند.

علی‌مدد هاشم‌پور اضافه کرد: در بودجه امسال ۸ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت با بازپرداخت ۵۰ درصد سهم دولت و ۵۰ درصد سهم شهرداری برای طرح‌های قطار شهری و حمل و نقل شهری پیش‌بینی شده بود اما در بودجه سال آینده این مبلغ با بازپرداخت اصل و سود توسط شهرداری‌ها تعیین شده است که باید نمایندگان سهم ۵۰ درصد دولت را لحاظ کنند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز گفت:  متروی همه کلانشهرها تکمیل و ناوگان حمل و نقل‌شان به روز رسانی شده است اما اهواز در این زمینه مشکل جدی دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین در بودجه امسال ۳ درصد مالیات ارزش افزوده مستقیم به حساب شهرداری‌ها واریز می‌شد اما در بودجه سال آینده قید شده که این اعتبار در اختیار وزیر کشور قرار می‌گیرد و از این طریق پرداخت می‌شود در حالی که وزارت کشور سال‌ها عوارض مواد نفتی، عوارض گمرکی، عوارض جرایم رانندگی و یارانه سوخت را پرداخت نکرده است.

او گفت:  با توجه به اینکه ۳ درصد مالیات ارزش افزوده بخش قابل توجهی از بودجه شهرداری اهواز را شامل می‌شود اگر این اعتبار در اختیار وزیر کشور قرار بگیرد، دچار مشکل می‌شویم و باید این ماده حذف شود.

هاشم‌پور افزود: همچنین در بودجه سال ۱۴۰۱ قید شده یک درصد از بودجه‌ای که از مالیات ارزش افزوده به سهم شهرداری‌ها اضافه شده در اختیار وزارت کشور قرار بگیرد و به تشخیص وزیر کشور برای مصارف معین در نظر گرفته شود که باید این بند حذف شود یا درصدی از این یک درصد در اختیار وزیر کشور قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز اضافه کرد: در بودجه سال آینده موارد متعددی حتی خرید قیر را حذف کرده‌اند، با این اوضاع یکی از مهم‌ترین چالش‌های شهرداری اهواز کمبود منابع است و باید این موضوع تعدیل شود زیرا اکنون منابع مصارف در شهرداری اهواز توازن ندارند.

این مقام مسئول ادامه داد:  در هشت ماه گذشته بیش از ۹۰ درصد کل وصولی‌ها برای هزینه‌های جاری به ویژه پرداخت حقوق‌ها هزینه شده است.

او گفت: پارسال شهرداری اهواز حدود یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته که یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از این رقم بابت هزینه جاری مصرف شده است.

به گفته هاشم پور  سال‌های سال ممیزی املاک در اهواز انجام نشده که باید این کار پیگیری شود.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.