مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: هنوز یک درصد از دانش آموزان ۶ تا ۱۱ سال ما در استان به مدرسه نیامده‌اند که به عنوان یک چالش تلقی می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، هادی زارع پور مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی نو پدید بین دانش‌آموزان و دانشجویان وجود دارد که این نسل را به شدت تهدید می کند، گفت: لازم است برای مبارزه با این آسیب‌ ها تدابیر لازم اتخاذ شود.

او به بازماندگی از تحصیل برخی دانش‌ آموزان در مناطق روستایی و عشایری استان اشاره و اظهارکرد: یکی از تکالیف ما ایجاد زمینه و بسترهای لازم برای آموزش واجدین تعلیم آن است که هیچ دانش آموز واجب‌التعلیم از تحصیل باز نماند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه یکی از شاخص های ارزیابی ها پوشش آموزشی است که باید پوشش ۱۰۰ درصدی را برای همه دانش آموزان به ویژه در دوره ابتدایی داشته باشیم، خاطرنشان کرد:  با وجود این که از میانگین کشوری در همه دوره ها بالاتر هستیم، اما هنوز یک درصد از دانش آموزان ۶ تا ۱۱ سال ما در استان به مدرسه نیامده‌اند که به عنوان یک چالش و آسیب جدی تلقی می شود و باید این چالش را برطرف کنیم.

زارع پور تصریح کرد: ضعف دانش آموزان و دانشجویان ما در مهارت های ارتباطی و حل مسئله و مهارت‌ های ده گانه است که اگر آن ها را در نسل جوان و نوجوان تقویت نکنیم، به صورت جدی آسیب خواهیم دید.

وی ادامه داد: یکی از مهارت ها، مهارت نه گفتن است که جوانان و نوجوانان باید یاد بگیرند و همچنین در مهارت حل مسئله در استان ضعیف هستیم و شورای فرهنگ عمومی و دستگاه‌ های مختلف باید راهکار ارائه دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه، با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی نو پدید بین دانش‌ آموزان و دانشجویان وجود دارد که این نسل را به شدت تهدید می کند، بیان کرد: لازم است برای مبارزه با این آسیب‌ ها تدابیر لازم اتخاذ شود، برای مثال فضای مجازی آسیبی جدی بوده و عرفان های کاذب که در میان نسل جوان و نوجوان شایع شده است.

گفتنی است که در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۷۰ هزار تن دانش آموز پسر و دختر در دوره‌های مختلف تحصیل می‌کنند.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.