مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۷۰۰ تن چای ترش امسال از سطح ۸۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان  ،  از زاهدان ، اردشیر شهرکی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند، اظهارداشت: بیش‌از ۹۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید می‌شود.

وی گفت: همه ساله از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان ۸۰۰ کیلوگرم محصول برداشت می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به خواص چای ترش گفت: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئید‌ها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمار‌ها و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است.

سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار