سیجانی گفت:بر اساس هدف گذاری صورت گرفته تا پایان آبان‌ماه امسال بیش از ۱۷هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در راستای توسعه صنعتی، معدنی و افزایش فعالیت‌های تجاری استان،انجام شده‌است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با توجه به میزان تولید و صادرات محصولات در هر منطقه‌ای، همواره یکی از ملاک‌های مهم در ارزیابی وضعیت اقتصادی است گفت: بر اساس هدفگذاری صورت گرفته تا پایان آبان‌ماه امسال بیش از ۱۷هزار و ۴۷۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری در راستای توسعه صنعتی، معدنی و افزایش فعالیت‌های تجاری استان، انجام شده‌است.

محمود سیجانی بیان کرد: میزان تعهد سرمایه‌گذاری در بخش‌های یاد شده طی امسال ۱۶هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود که با تلاش‌صورت گرفته و مشارکت فعال بخش‌خصوصی این میزان به صورت ۱۰۰ درصد محقق شده و از برنامه جلوتر هستیم.

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به اهمیت حمایت از تولیدکنندگان برای سرعت بخشیدن به پیشرفت‌های اقتصادی استان افزود: توسعه فعالیت‌های تولیدی، امکان بسیار خوبی برای افزایش اشتغال در قم را فراهم می‌کند و به همین دلیل مسئولان استان نگاه ویژه‌ای به این بخش دارند.

او ادامه داد: درهمین رابطه استفاده هرچه بهتر از ظرفیت‌های صنعتی و معدنی قم با مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی طی سال‌های اخیر موجب افزایش حجم تولید و صادرات محصولات و نیز گسترش فرصت‌های شغلی در این استان شده‌است.

سیجانی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده طی امسال ۶‌هزار و ۳۰۰ فرصت شغلی جدید در حوزه فعالیت‌های صنعتی و معدنی استان فراهم خواهد شد که از این میزان چهار هزار و ۶۹۷ مورد آن تاکنون ایجاد شده که نشان دهنده تحقق ۷۵ درصدی برنامه مورد نظر در این بخش است.

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد: فعالیت‌های تولیدی در قم مسیر رو به رشد خود را با نگاه به ظرفیت‌های زیست محیطی و اولویت سرمایه‌گذاری در صنایع پاک و کم‌آب‌بر ادامه خواهد داد و از ظرفیت‌های استان در این بخش برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی بیشتر استفاده خواهد شد.

مدیرکل گمرکات قم نیز در این خصوص گفت: ارزش کالا‌های صادر شده از گمرکات استان از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه به ۱۷۲ میلیون دلار رسیده‌است که نسبت به مدت مشابه سال‌قبل بیش از ۱۰۸ درصد رشد دارد.

اسفندیار دریکوندی بیان کرد: در همین رابطه از نظر وزنی نیز طی مدت یاد شده، ۱۴۵هزار و ۳۷۸ هزار تن کالا از گمرکات استان قم به بازار‌های هدف صادر شده‌است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۹۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیرکل گمرکات قم با اشاره به این که اداره کل گمرکات قم در ارزیابی‌های انجام شده توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران، به دلیل عملکرد مثبت خود رتبه نخست کشور را در میان سایر استان‌های کشور به دست آورده‌است، گفت: با همت مضاعف و حمایت از گسترش فعالیت‌های اقتصادی استان به خصوص در عرصه تجارت بین‌الملل، این موفقیت‌ها را ادامه خواهیم داد.

او افزود: از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه، بیش از ۳۳ هزار تن کالا به ارزش حدود ۱۶۷ میلیون دلار از طریق گمرکات استان قم وارد کشور شده که بیشتر مربوط به مواد اولیه و تجهیزات مورد استفاده واحد‌های صنعتی و تولیدی است.

دریکوندی عنوان کرد: درآمد کل گمرکات قم نیز در این مدت به ۱۵۹ میلیارد تومان رسیده که نشان دهنده جایگاه مهم این اداره کل در سرعت بخشیدن به چرخه توسعه اقتصادی استان است.

مدیرکل گمرکات قم بیان کرد: همچنین طی این مدت ۶۵۹ پرونده مظنون به قاچاق به ارزش ۲۷۲ میلیارد تومان در گمرکات استان تشکیل شده‌است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵۴ درصد رشد دارد.

دریکوندی گفت: در زمینه صادرات بسته‌های پستی و مطبوعات نیز از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه، تعداد یک هزار و ۲۸۲ بسته پستی با وزن هفت‌هزار و ۲۸۵ کیلوگرم و ارزش حدود ۲۹۵ هزار دلار از گمرکات قم به سایر کشور‌های جهان ارسال شده‌است.

مدیرکل گمرکات قم در ادامه با تاکید بر این که هدف اصلی گمرکات قم کمک به توسعه فعالیت‌های تولیدی دراستان است، افزود: فرآیند ترخیص کالا‌ها در گمرکات قم با استفاده از سامانه‌های الکترونیکی به خوبی جریان دارد و فعالان اقتصادی با استفاده از این ظرفیت می‌توانند با سهولت بیشتری نسبت به واردات و صادرات کالا‌های مورد نظر خود اقدام کنند.

مصطفی کاویانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم نیز با اشاره به ظرفیت‌های متنوع قم برای سرمایه‌گذاری گفت: از طرح‌های قابل ارائه برای سرمایه‌گذاری در قم، طرح ایجاد نخستین شهرک صنعتی خصوصی صنایع غذایی در کشور است که به همت تعاون‌گران در استان اجرایی می‌شود.

مصطفی کاویانی بیان کرد: نخستین شهرک صنعتی خصوصی صنایع غذایی، نمایشگاه دائمی مواد غذایی و همچنین دانشگاه علمی و کاربردی تخصصی مواد غدایی کشور در قم در صورت اختصاص تسهیلات لازم برای سه هزار تَن به صورت مستقیم شغل ایجاد می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به انتقال کشتارگاه‌ها از داخل شهر به خارج از بافت مسکونی توسعه طرح‌های کشتارگاه‌های استان و صادرات محصول‌های آن‌ها به شهر‌های مجاور از برنامه‌های راهبردی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان است.

او تصریح کرد: مراحل اول تا سوم توسعه زیرساخت‌های کشتارگاه صنعتی شامل کارگاه تبدیل ضایعات، توسعه تصفیه خانه، ماشین‌آلات و سالن بسته‌بندی و مرحله چهار و پنج ایجاد زنجیره گوشت و پایانه گوشت می‌باشد و طرح توسط شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان ارائه و در صورت اختصاص تسهیلات لازم برای ۶۸۰ تَن به‌صورت مستقیم شغل ایجاد خواهد شد.

نکات بیان شده در این گفتگو‌ها به عنوان بخشی از عملکرد حوزه فعالیت‌های تولیدی استان طی ماه‌های اخیر به خوبی نشان از حرکت روبه‌جلو آن دارد و امید است با حمایت مسئولان این روند براساس هدفگذاری صورت گرفته امسال با سرعت بیشتری دنبال شود.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحد‌های صنعتی قم حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: رونق تولید ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.