
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، آیتالله علوی گرگانی امروز در دیدار مسئولان آموزشوپرورش شهرستان ساوه که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، اظهار کرد: خداوند که جامعه بشری را خلق کرد پیش از این که کسی وارد عالم دنیا شود پیامبر را برای ارشاد و راهنمایی مردم فرستاد و بر اساس آیات الهی اولین معلم خداست.
او بابیان این که ابلاغ و تبلیغ از منصبهای الهی است، افزود: معلمی یکی از شغلهای بسیار مهمی است و این که معلمان عزیز دانش آموزان را تربیت میکنند این عمل رسول خدا و انبیای الهی است.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به آیات الهی بیان کرد: ما هیچ پیامبری را نفرستادیم مگر این که آنها را بشارت به کار خوب دهند و از کار ناشایست دور کنند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه تصریح کرد: هرچه داریم از برکت قرآن و اهلبیت (ع) است، این که کسی مردم را ارشاد کند و خود به آن عمل نکند عمل ناشایستی است و ابتدا باید خود عامل باشد.
آیتالله علوی گرگانی با اشاره به اهمیت و جایگاه شغل فرهنگیان گفت: باید مراقب باشیم مدیون مردم نشویم، معلمی منصب الهی است و باید در جهت هدایت فرزندان اهتمام داشته باشید.
مرجع تقلید شیعیان عنوان کرد: زمانی که پیامبر (ص) امیرالمؤمنین (ع) را برای هدایت مردم به یمن فرستادند به او سفارش کردند کهای علی جان با منطق با مردم سخن بگو و آنها را هدایت کن و اگر یک نفر هدایت شود بهتر است از تمام آن چه در دنیا و متعلقات دنیا است. باید بدانید که دین اسلام بر منطق تأکید کرده است.
آیتالله علوی گرگانی گفت: همه انبیا مردم را با منطق هدایت کرده اند، باید با منطق در جهت تحقق جامعه عادلانه اقدام شود.
انتهای پیام/ش