به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، از زاهدان ، حیدر میرزایی مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۱ درصد از کل پروندههای قاچاق کشور در تعزیرات حکومتی استان تشکیل و پیگیری میشود و این اداره کل بیشترین وصولی نسبت به محکومیت را به خود اختصاص داده است.
حیدر میرزایی گفت: حوزه صلاحیت تعزیرات حکومتی در چهار بخش تفکیک شده که رسیدگی به تخلفات در صدر امور قرار دارد.
وی گفت: سازمان صمت، جهاد کشاورزی و ضابطان خاص به صورت ویژه با تعزیرات حکومتی همکاری دارند و رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز، دارو، درمان و بهداشت و عدم ایفای تعهدات ارزی توسط این اداره کل بررسی میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: به منظور بررسی و نظارت بر عرضه کالاهای شب یلدا نیز طرحی ویژه از ۲۰ آذرماه در استان اجرا و گشتهای تعزیرات صبح و عصر با گشت زنی در سطح شهر در صورت مشاهده تخلف پرونده در همان مکان تشکیل و خارج از نوبت بررسی میشود.
وی گفت: تعزیرات حکومتی یک مرجع رسیدگی کننده است، اما به لحاظ نظارت بیشتر بر بازار این سازمان با همکاری کارشناسان ادارات مربوطه گشتهای سیار در کل کشور تشکیل داده و یک قاضی نیز همراه گشتها در سطح بازار حضور دارد و در بسیاری از پروندهها در همان مکان تخلف، رای صادر میشود.
میرزایی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون در راستای نظارتها ۸۸۹ اکیپ گشت مشترک در ۲ نوبت صبح و عصر از چهار هزار و ۶۵۴ واحد صنفی بازدید و بازرسی بعمل آوردند که در این بازرسیها ۸۲۲ واحد صنفی متخلف شناسایی و پرونده مربوطه از سوی تعزیرات تشکیل و حکم قانونی صادر شده است.
وی گفت: همچنین در این مدت ۱۰ هزارو ۲۶۲ فقره پرونده با موضوع قاچاق کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق دارو و ... تشکیل شده که این امر نشان از عملکرد ۱۰۰در صدی پروندهها دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد سه هزارو ۷۹۶ پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده که شهرستانهای زاهدان، سراوان و زابل بیشترین پروندهها را تشکیل داده اند.
وی گفت : مدت زمان رسیدگی به پروندهها در کشور یکماه است، اما در سیستان و بلوچستان حداکثر ۲۰ روزه بوده که با هماهنگی ادارات مربوطه ۱۰ روزه هم انجام شده است.
میرزایی گفت: در اجرای احکام نیز تعزیرات حکومتی استان رتبه برتر نسبت به سایر استانها را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: مشکلاتی در این استان وجود دارد که در خیلی از استانها نیست، اما با وجود کمبودها و نداشتن رییس شعبه در برخی شهرستانها با ایثار و تلاش همکاران پروندهها در کمترین زمان رسیدگی و مختومه میشوند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۶۰۱ میلیارد ریال جزای نقدی در استان وصول شده و وضعیت مطلوبی نسبت به سایر استانها داریم.
وی گفت: از مردم شریف سیستان و بلوچستان درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی شامل گرانفروشی، احتکار، درج نکردن قیمت و عدم رعایت موازین و مقررات بهداشتی با سامانه ۱۳۵ تماس گرفته و مطمئن باشند تعزیرات حکومتی همه روزه آماده رسیدگی به شکایات مردمی و برخورد بدون اغماض با متخلفان است.
انتهای پیام/گ