به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حبیب دانش منش رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس گفت: پذیرش دانشجو در واحدهای استانی این دانشگاه از ۱۶ آذرماه امسال در ۱۵۲ کد رشته کاردانی و ۹۲ کد رشته کارشناسی آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
او بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی به عنوان یکی از زیرنظامهای آموزش عالی کشور در حوزه آموزشهای تخصصی فعالیت میکند.
دانش منش با اشاره به اینکه این دانشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون جزء دانشگاههای کارافرین و نسل سوم بوده است، تصریح کرد: سیاستهای کلان این دانشگاه طبق دانشگاه نسل سوم نهاده شده و بر همین اساس بیش از دو سه سال است که در جوار مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان، اقدام به تاسیس مراکز نوارری کردهایم تا شرایط لازم برای تجازی سازی ایدهها فراهم شود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس ادامه داد: فارس در این امر پیشرو است و ٩ مرکز نوآوری در حوزههای صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و خدمات اجتماعی تاسیس شده است.
او با بیان اینکه برای نخستین بار در سطح دانشگاه علمی کاربردی اقدام به تاسیس مراکز کارآفرینی و نوآوری (کارنو) با هدف تجارت سازی ایدهها کرد ه ایم افزود: علی رغم اینکه در زیر نظامهای مختلف، گسترش آموزش عالی متوقف شده، اما تنها زیر نظامی که مجوز گسترش دارد و دانشگاه علمی کاربردی بر همین اساس پارسال در جوار یک کارخانه و مرکز خدمات بهزیستی و توانبخشی، دو مرکز علمی کاربردی راهاندازی شد.
دانش منش گفت: تلاش کردهایم تا از ظرفیت بخش خصوصی در جوار محیط کار استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس با تاکید بر اینکه بیش از ٧٠ آموزشها در این دانشگاه عملی است، بیان کرد: این امر مهم موجب میشود تا افرادی که در این زیرنظام آموزش میبینند، برای پذیرش یک شغل و ورود به بازار کار ماهرتر از دیگران باشند.
او به ارائه مجازی آموزشها در این دانشگاه در دوران کرونا با بهرهگیری از یک سامانه بومی و ارائه این خدمات به سه استان یزد، مرکزی و همدان اشاره و تصریح کرد: بیش از دو سال از فعالیت سامانه مجازی زمان میگذرد و به واسطه نظرسنجیها در فارس، این سامانن در شمار بهترین سامانهها بوده است.
دانش منش ادامه داد: دروس عملی نیز با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در محیطی امن به دانشجویان با افزایش تعداد گروههای آموزشی ارائه میشود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس با بیان اینکه از ابتدای نیم سال تحصیلی ١٤٠٠ گام به گام با وزارت عطف و ستاد ملی کرونا، دورههای حضوری عملی و تخصصی برگزار میشود، ابراز امیدواری کرد که با بهبود شرایط شیوع کرونا، آزمونهای پایان نیم سال تحصیلی به شکل حضوری برگزار شود.
او با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ٨ هزار دانشجوی فعال در بیش از ٣٠٠ کد رشته آموزش در دانشگاه علمی کاربردی فارس مشغول به تحصیل هستند، افزود: تلاش می شود آموزشهای مهارتی در جوار صنایع بزرگ و در قالب تاسیس مراکز آموزش علمی کاربردی دنبال شود.
دانش منش گفت: برای بهمن ماه امسال نیز مجوز پذیرش دانشجو را از سازمان سنجش اخذ کردهایم.
انتهای پیام/