به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، پهلوان رستم با نام اصلی علیاکبر قاسمی، که خود از جوانمردان و پهلوانان زمان خودش بوده، در تلاشی چهلوپنج ساله به نقاط مختلف ایران سفر کرده است؛ او در سفر خود علاوه بر بازدید از زورخانهها، منزلبهمنزل به خانهی جوانمردان هر شهر و دیار رفته و در خلل همین دیدارها، خاطرات، وسایل، عکسها و اشیای بهجامانده از هر عیار و پهلوانی را جمعآوری کرده است.
وی علاوه بر ایران به هفده کشور جهان نیز سفر کرده و سعی نمودند پهلوانانی که از این مرزوبوم رفته اند را پیداکرده و صحبتی با آنها نیز داشته باشند، درنهایت از همهی آنها نیز خواسته بود در صورت تمایل وسیلهای را بهعنوان یادگاری به موزهای که قصد تأسیس آن را دارد اهدا کنند.
موزهای که پهلوان رستم وعدهی تأسیس آن را داده بود سرانجام در سال ۱۳۶۸ با هزینهی شخصی خودش افتتاح شد و به موزه پهلوان رستم معروف گردید.
گفتنی است که مرشد هنوز هم خود پهلوان رستم است و به گفتهی خودش پنجاه سال است که با اشعاری از شاهنامه مرشدی میکند؛ تماشای شور و حال خاصی که اجرای زندهی این بخش دارد خالی از لطف نیست و بیشک تجربهای دوستداشتنی را برایتان رقم خواهد بود.
در حال حاضر نیز در گوشه به گوشهی گود زورخانه وسایل قدیمی، چون کبادههای مربوط به برخی پهلوانان نامی، میل و تختهشنا قرار داده شده است.
برای پیدا کردن آدرس موزه پهلوان رستم مشهد در ابتدای بلوار شاهنامه تابلوی روستای چهاربرج را خواهید دید و از آنجا بهراحتی میتوانید محلهی چهاربرج را پیداکرده و سراغ موزه پهلوان رستم را بگیرید؛ بیشک کسی نیست که پهلوان نامی و جوانمرد محلهی چهاربرج را نشناس
عکاس؛ مهلا جیرفتی
انتهای پیام//م.ج.
ممنون از نگاه حرفه ای شما. بی نظیرید در رسانه های استان