طرز تهیه راتا مرغ و لبو + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه راتا مرغ و لبو را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه راتا مرغ و لبو دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه مرغ پخته شده ۱ عدد، پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم، مایونز ۲ ق س، لبو پوره شده ۱/۲ پیمانه، نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و نان تست به میزان لازم، سیاه دانه مقداری

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله راتا مرغ و لبو را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.