به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، ابوالفضل امانتی شهروند کاشانی و خادم آستان قدس رضوی گفت: کیک میلاد حضرت زینب (س) به طول ۱۱۰ متر و وزن ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در کربلا پخته و همزمان با روز جمعه ۱۹ آذر ۱۴۰۰ میلاد احیاگر نهضت حسینی عاشورا در بین الحرمین توزیع میشود.
وی با اشاره به اینکه مراحل پخت این کیک با مشارکت و همکاری گروهی از دوستان خیر و نیکوکار وی از مشهد، تهران و شمال انجام میشود، گفت: مدیریت محترم عتبه حسینیه و عباسیه، بین الحرمین و بزرگوارانی از مضیف حرمهای شریف امام حسین (ع) و ابالفضلالعباس (ع) نیز آنها را در مراحل پخت و توزیع کیک میلاد حضرت زینب (س) کمک و مشارکت میکنند.
امانتی با تاکید بر اینکه تمامی هزینه ۳۰۰ میلیون تومانی پخت کیک تولد حضرت زینب (س) از سوی وی به صورت تبرعی تقبل شده است گفت: حدود ۳۳ نفر قناد و دستیار این کیک را به مدت ۱۰ ساعت پخت میکنند.
وی با یادآوری اینکه ظرفیت پذیرایی کیک میلاد ۵۰ هزار نفر است گفت: کیک میلاد حضرت زینب (س) در سه سال گذشته در سوریه پخته و در حرم شریفش بین زایران و مجاوران آن حضرت توزیع شد.
به گفته وی سال گذشته کیک روز میلاد حضرت زینب (س) به طول ۶۹ متر به عدد نام ابجد حضرت، عرض ۷۰ سانتیمتر و ارتفاع ۱۰ سانتیمتر در سوریه پخته و در حرم آن حضرت بین ۳۰ هزار نفر از زائران و مجاوران حرم توزیع شد.
حضرت زینب (س) نوه گرانقدر پیامبر اکرم (ص)، دختر امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) و خواهر امام حسین (ع) و امام حسن (ع) است که در پنجم جمادی الاول سال ششم هجری قمری به دنیا آمدند.
پنجم جمادیالاول روز ولادت بانوی قهرمان کربلا روز پرستار نیز نامگذاری شده است.
امسال پنجم جمادی الاول روز ۱۹ آذر ۱۴۰۰ است.
حضرت زینب کبری پس از واقعه عاشورا به همراه دیگر بازماندگان کاروان امام حسین (ع) به اسارت درآمدند و به کوفه و از آنجا به شام برده شدند و به دفاع از حقانیت امام حسین (ع) سخنرانی کردند.
انتهای پیام/ص