به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، حمید دانشی کهن، سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرج از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم کشتارگاهی و اصول بهداشت و بازرسی گوشت دام صنعتی برای ناظران بازارهای روز و کارکنان معاونت فنی و اجرایی خبر داد و گفت: نخستین گام در راستای پیشبرد اهداف سازمان، آموزشهای تخصصی دانست.
او افزود: برای برگزاری دورههای آموزشی برنامهریزیشده است.
سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرج هدف از برگزاری این دورههای آموزشی را بازآموزی و ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاهها و نحوه صحیح بازرسی گوشت قبل و بعد از کشتار در شبکه توزیع عنوان کرد و گفت: ناظران و کارکنان معاونت اجرایی در این دوره با روشها و دستورالعمل اصول بهداشت و بازرسی سلامت گوشت و کیفیت فرآوردههای خام دامی بهویژه بازرسی دام بعد از کشتار، نحوه حمل و نگهداری دام در شبکه توزیع فروشگاهی، آموزش بهداشت فردی و صنفی به جهت حفظ سلامت غذایی شهروندان با منشا دامی و ارائه خدمات مطلوب در بازارهای روز را فراگرفتند.
انتهای پیام/د.خ