به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، مردانی مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی گفت: در استان ۲ مرکز سوختگیری هواپیمایی وجود دارد.
او گفت: این مراکز در دو فرودگاه استان مستقر در بیرجند و طبس فعال هستند.
مردانی گفت: پس از نشستن هواپیماها، کارشناسان و تکنسینهای سوختگیری هواپیمایی به عملیات سوخت رسانی مشغول میشوند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی گفت: سوخت رسانی به هواپیماها با توافق بین سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی انجام میشود.
بیشتر بخوانید
او گفت: سوخت تحویلی به هواپیماها به جهت اهمیت پروازها و لزوم رعایت استانداردها در سوخت، در چندین نوبت قبل از تحویل سوخت از نفتکش بررسی میشود.
مردانی گفت: بررسیها و آزمایشات شامل نمونه برداری از سوخت و آزمایش ویژوال چک برای بررسی وجود ذرات و آب توسط کپسول آب یاب در سوخت است و همچنین توسط دستگاه asa ۳ میزان هدایت الکتریکی سوخت کنترل میشود؛ همچنین دانسیته و گراویتی سوخت نیز بررسی میشود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی گفت: در مرحله بعد در زمان تخلیه سوخت در مقصد نیز در دو مرحله سوخت تحویلی بررسی میشود.
او گفت: بعد از گذشت یک شبانه روز از زمان تخلیه و ته نشینی سوخت، از سوخت نمونه برداری انجام شده و به اداره کل سوختگیری کشور در تهران ارسال میشود و پس از تأیید، اجازه برداشت از مخزن داده میشود.
مردانی گفت: در زمان بارگیری سوخت برای انتقال به هواپیما نیز بررسیها انجام میشود و در هنگام تحویل سوخت به هواپیما نیز فیلترهای ۲ مرحلهای بررسی سوخت را انجام میدهند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی گفت: در فرودگاه بین المللی شهید کاوه بیرجند، سوخت رسانی به همه پروازها صورت می گیرد.
انتهای پیام/ س