به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مهدی قرائیان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سطح زیر کشت زیتون استان سمنان چهار هزار و ۳۳۹ هکتار است.
او افزود: حدود یک هزار هکتار از این میزان باغهای تازهاحداث و غیربارور و بقیه بارور است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: عمده سطح زیر کشت در شهرستانهای گرمسار، آرادان، سمنان و سرخه است و تولید میوه زیتون در سال جاری بیش از ۱۰ هزار تن است.
قرائیان گفت: کار برداشت زیتون برای مصرف کنسروی از اواسط مردادماه آغاز شد، ولی عمده محصول زیتون تولید شده در استان برای روغنکشی از اوایل مهرماه برداشت میشود و در حال حاضر رو به پایان است.
او تصریح کرد: ۳۰ درصد زیتون باغهای استان سمنان برای مصرف کنسروی تولید و ۷۰ درصد از مجموع تولید برای تبدیل به روغن زیتون به کارگاههای روغنکشی منتقل میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: در حال حاضر هشت کارگاه فرآوری روغن زیتون در استان و در شهرستانهای مختلف مستقر و فعال است.
قرائیان گفت: عمده رقم زیتون کشت شده در استان سمنان با حمایتهای یارانهای برای تأمین نهال رقم زرد است و امسال برای توسعه کشت نهال یارانهدار تأمین شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: توسعه ارقام زودبازده و پربازده مانند رقم آربکین و نیز تغییر ارقام نامناسب از طریق پیوند سرشاخهکاری در دستور کار جهاد کشاورزی استان سمنان است.
از وسعت ۹.۷ هکتاری استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
انتهای پیام / ن