به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،عبدالرسول دریایی، مدیر کل شیلات هرمزگان در نشست با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گفت: ۲۳ موج شکن مردمی خام برای تجهیز، تکمیل و لایروبی نیازمند دو هزار ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبارات دولتی است.
دریایی در نشست با مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود:در هرمزگان ۲۳ موج شکن مردمی خام وجود دارد که بدون بودجه دولتی امکان بازساری آنها وجود ندارد.
او با اشاره به اینکه این موج شکنها فقط دو بازو سنگی و هیچگونه امکانات و تجهیزات بندری ندارد، گفت هدف و الویت سازمان شیلات ایران از تحویل گیری این موج شکنها پشتیبانی از مزارع پرورش ماهی در قفس است.
مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: تشکیل کارگروه تخصصی شیلات و بنادر و دریانوردی برای ساماندهی، انضباط بخشی، رفع مسائل و مشکلات بندری بین این دو اداره کل لازم است.
دریایی افزود: تجهیز شناورهای صیادی به سیستمهای ایمنی دریاوری برای ارتقای امنیت و کمک مضاعف به نظارت بر تردد شناورهای صیادی با توجه به مصوبات کمیسیون امنیت دریانوردی نیاز است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز گفت: بنادر صیادی و موج شکنهای مردمی با هدف ارائه خدمات به بومیان و جامعه صیادی و آبزی پروری دریایی است که فرایند واگذاری باید صورت پذیرد.
علیرضا محمدی کرجی ران افزود: بنادر و دریانوردی آمادگی لازم را در خصوص صدور پروانه بهرهبرداری و بازدید مشترک از بنادر را دارد.
او گفت: تعیین تکلیف مالکیت و بهره برداری اسکله جزیره هرمز هرچه سریعتر باید انجام شود تا با اجرای طرح جامع، خدمت رسانی بهتری به مردم و جامعه صیادی در این جزیره ارائه شود.
انتهای پیام/ر