یک واحد کارگاه تولید و بسته بندی آب آشامیدنی در قم که در شرایط غیر بهداشتی فعالیت می کرد، پلمب شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پلمب کارگاه تولید و بسته بندی آب آشامیدنی در قم اظهار کرد: این واحد صنفی امروز به دلیل داشتن نواقص بهداشتی و رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی با همراهی بازرسان اتاق اصناف پلمب شد.

 

او افزود: بازرسی بهداشتی از مراکز صنفی استان قم به‌صورت مرتب توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت انجام می‌شود و با متخلفانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی کم‌کاری و یا بی‌توجهی کنند، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به سامانه تلفنی ۱۹۰ خاطر نشان کرد: همشهریان عزیز می‌توانند تخلفات بهداشتی را به این سامانه اطلاع دهند تا در اسرع وقت توسط بازرسین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم پیگیری شود.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار