به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پلمب کارگاه تولید و بسته بندی آب آشامیدنی در قم اظهار کرد: این واحد صنفی امروز به دلیل داشتن نواقص بهداشتی و رعایت نکردن شیوهنامههای بهداشتی با همراهی بازرسان اتاق اصناف پلمب شد.
او افزود: بازرسی بهداشتی از مراکز صنفی استان قم بهصورت مرتب توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت انجام میشود و با متخلفانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی کمکاری و یا بیتوجهی کنند، برخورد قانونی صورت میگیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به سامانه تلفنی ۱۹۰ خاطر نشان کرد: همشهریان عزیز میتوانند تخلفات بهداشتی را به این سامانه اطلاع دهند تا در اسرع وقت توسط بازرسین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم پیگیری شود.
انتهای پیام/ش