به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، رضا امیری زاده ، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال پنج هزار تن محصول برداشت شود که نسبت به سال ۲۵ درصد افزایش دارد.
برداشت محصول سبزی برگ پهن در هرمزگان از نیمه آبان آغاز شده است و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
امیری زاده افزود: شوید، نعناء، جعفری، گشنیز، تربچه، تره، چغندر، اسفناج و گرگا از مهمترین سبزیهای برگ پهن در استان هرمزگان است که در چهارصد و هفتاد هکتار از زمینهای کشاورزی استان کشت میشود.
بیشتر بخوانید
به طور میانگین در هر هکتار ۱۰ تن محصول سبزی برداشت میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان گفت: محصول برداشت شده به استانهای فارس، خوزستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده میشود.
امیری زاده افزود: این محصولات به کشورهای حوزه خلیج فارس وروسیه نیز صادر میشود.
شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس، بندرلنگه وسیریک از مهمترین مناطق تولید محصول سبزی و صیفی خارج از فصل هستند.
هرمزگان در فصول سرد سال تامین کننده شصت درصد سبزی و صیفی بازار کشور است.
انتهای خبر /ز