به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، درمیان شهدای دفاع مقدس، شهدای کمتر شناخته شدهای هستند که شاید جز خانواده و هم محلیهایشان دیگران آنها را نشناسند.
حجتالاسلام رئیسی، رئیس جمهور، روز گذشته (جمعه دوازدهم آذر ماه) به دیدار خانواده شهیدان محمد فاتحی پیکانی و غضنفر فاتحی در منطقه هرندی تهران رفت که شاید کمتر کسی حتی نام آنها را شنیده باشد.
در کودکی شفا گرفت، اما قسمتش شهادت بود
شهید غضنفر فاتحی در ۲۵ فروردین ماه سال ۱۳۴۵ همزمان با عید غدیر خم در روستای پیکان استان اصفهان در خانوادهای کشاورز دیده به جهان گشود. هنوز چند صباحی از تولدش نگذشته بود که دچار عارضهای شد که دیگر امیدی به زنده ماندش نبود. در چنین شرایطی مادرش او را به زیارت امامزادهای از نوادگان امام سجاد (ع) برد و شفای فرزندش را آن امامزاده گرفت.
شهید غضنفر فاتحی
خانواده فاتحی بعد از مدتی راهی تهران شدند و غضنفر هم در کنار تحصیل به کار مکانیکی مشغول شد. بعد از انقلاب، غضنفر در ۱۵ سالگی به عضویت بسیج شهدای هفتم تیر میدان شوش درآمد و با شروع جنگ تحمیلی به جبهه غرب اعزام شد. او در اکثر عملیاتها از جمله عملیات والفجر ۲ (مسؤول دسته)، والفجر ۸ (مسؤول گروهان)، عاشورای ۳ (مسؤول دسته)، عملیات خیبر و کربلای ۵ (مسؤول ترابری تیپ فکه) حضور داشت.
شهید غضنفر فاتحی، ایستاده اولین نفر از سمت راست
غضنفر در سال ۶۶ بعد از اتمام دوره سربازی در سپاه در شرکت مخابرات استخدام شد، ولی باز هم به دلیل نیاز جبهه به وجود او مرتب به منطقه رفت. سرانجام در عملیات بیتالمقدس ۶ در روز ۲۶ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۷ که مصادف با عید سعید فطر بود، در تپه شیخ محمد عراق در حالی که سمت معاونت پشتیبانی تیپ یک ثارالله را به عهده داشت به شهادت رسید. پیکر مطهر این شهید در بهشت زهرا، قطعه ۲۹، ردیف ۳۶، شماره ۶ آرام گرفته است.
شهید محمد فاتحی پیکانی
شهیدی از منطقه هرندی تهران
شهید محمد فاتحی پیکانی نیز در روز ۲۰ مرداد ماه سال ۱۳۴۳ در تهران به دنیا آمد. تا دوم متوسطه درس خواند و با شروع جنگ تحمیلی به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شد. محمد در روز ۲۲ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۲ در شرهانی بر اثر اصابت ترکش به گردن توسط نیروهای عراقی شهید شد. مزار او در قطعه ۲۸، شماره ۷ بهشت زهرای تهران واقع است.
منبع: فارس
انتهای پیام/