![حقوق بازنشستگان امشب و عیدی چند روز آینده پرداخت میشود](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358531_307.jpg)
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مظفر محمدخانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: سه خودرو حامل ۱۵ نفر در برف و کولاک کیلومتر ۳۲ محور شهمیرزاد به فولاد محله؛ فرعی اوپرت گرفتار شدند که امدادگران پایگاه کوهستان شهمیرزاد به یاری آنها شتافتند و پتو، آب معدنی و بسته غذایی بین آنها توزیع و تا مناسب شدن هوا، آنها را به مکان امن منتقل کردند.
مظفر محمدخانی افزود: در برف و کولاک کیلومتر ۵۶ محور شاهرود به گرگان ۱۱ خودرو حامل ۴۰ نفر نفر گرفتار شدند که امدادگران پایگاه کوهستان ابر به آنهاکمک کردند.
به گفته او ، ۱۰ خودرو حامل ۳۰ نفر هم در برف و کولاک محور شهمیرزاد به چاشم، گردنه بشم گرفتار شدند که با کمک امدادگران پایگاه کوهستان شهمیرزاد نجات یافتند؛ یکی از این افراد هم مصدوم شده بود که به مرکز درمانی منتقل شد.
انتهای پیام / ن