در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کوکی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کوکی انار یکی از انواع کوکی‌ها هستند که مناسب شب یلدا و مهمانی می‌باشند و شکل ظاهر یلدایی آن برای شما بسیار محبوب خواهد بود. تهیه کوکی و تهیه خمیر آن بسیار آسان است شما با یک کاتر انار که می‌توانید از لوازم قنادی‌ها تهیه کنید و به همراه تارت گرد که از وسط نصف کردید و دانه انار و خلال پسته یک کوکی جذاب تهیه کنید و مهمان‌های خود را شگفت زده کنید این کوکی بسیار خوشمزه نیز می‌باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه کوکی انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم برای تهیه کوکی انار
تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
آرد سفید ۳۲۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
وانیل ۱ ق چای خوری
شکلات توت فرنگی یا اناری ۱ بسته
دانه انار ۱ پیمانه
خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه کوکی انار

مرحله اول: هم زدن کره
ابتدا کره هم دمای محیط که نرم شده را داخل کاسه ریخته سپس پودر قند را الک کنید تا نرم شود و اگر تکه درشتی دارد گرفته شود سپس به کره اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کره حجیم و کرم رنگ شود.

مرحله دوم: تهیه خمیر کوکی
تخم مرغ هم دمای محیط را به همراه وانیل اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود در ادامه آرد سفید را به همراه نشاسته ذرت مخلوط کنید و الک کنید و با قاشق یا لیسک مواد را هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد دقت کنید اصلا نباید از دست برای هم زدن استفاده کنید، زیرا کوکی‌ها به روغن افتاده و سفت می‌شود اگر در منزل غذاساز دارید تیغه خمیر زن را قرار دهید و کوکی را داخل غذاساز درست کنید تا خمیر با دست ارتباط نداشته باشد حالا خمیر را برای نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

مرحله سوم: کاتر زدن و پخت کوکی‌
می‌توانید بدون استراحت خمیر را کاتر بزنید، اما بهتر است به خمیر کمی استراحت دهید حالا خمیر را بین دو نایلون با وردنه به قطر ۳ میل باز کنید و با کاتر انار آن را قالب بزنید سپس کوکی‌ها را داخل سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بگذارید تا پخته شود اصلا نباید تغییر رنگ دهد وقتی کوکی پخته شد از فر خارج و صبر کنید تا خنک شود سپس از روی سینی جدا کنید.

مرحله چهارم: تهیه کوکی انار
حالا کوکی‌های خنک شده را روی توری سیمی قرار دهید و شکلات توت فرنگی یا اناری را بن ماری کنید و یا برای ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا ذوب شود بهتر است برای روان شدن شکلات ۲ ق غذا خوری روغن مایع اضافه کنید حالا با کمک قاشق روی کوکی‌ها بریزید و توری را تکان دهید تا اضافه شکلات بریزد حالا نان تارت را از وسط به دو نیم کنید و روی کوکی‌ها قرار دهید و دانه انار را به همراه خلال پسته روی کوکی ریخته و تزئین کنید و صبر کنید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه کوکی انار
اگر شکلات رنگی در دسترس نداشتید با کمک رنگ خوراکی رنگ کنید و یا اگر دوست دارید کوکی‌ها قرمزتر باشد کمی رنگ خوراکی قرمز به شکلات در حال بن ماری اضافه کنید.
مدت زیادی نباید کوکی را داخل فر قرار دهید وگرنه خشک می‌شوند.
در فر برقی و توستر و سولاردم دما را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید.
مقادیر فوق به شما ۲۵ عدد کوکی می‌دهد.

منبع:پارسی دی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار