به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، منیره خیامی، نویسنده کتاب «زن، جنگ، کووید۱۹» گفت: این کتاب به تازگی به چاپ رسید، اما دغدغه و سوژه نگارش آن از ابتدای همهگیری کرونا آغاز شد. با توجه به اینکه بنده پرستار بیمارستان دکتر علی شریعتی هستم و در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار داشتم، بیشتر توانستم این سوژه را در ذهن خود پرورش دهم و آن را به نگارش درآورم تا اینکه در آبان ماه ۱۴۰۰ کتاب توسط انتشارات سخنگستر منتشر شد.
او افزود: این کتاب درباره بانوان شجاع کشور است و فداکاریهای آنها از زمان هشتسال جنگ تحمیلی تا بحران کرونا که در طی چند سال اخیر رخ داده را به صورت مستند داستانی روایت میکند. در این داستان به ظرفیت بانوان در عرصههای مختلف پرداختهایم و به این اشاره کردیم که میتوانند با پشتکار، همراه با آقایان در بحرانهای مختلف در جامعه نقش ایفا کنند.
بیشتر بخوانید
نویسنده با اشاره با شخصیت و روایتهای داستان ادامه داد: شخصیت اصلی داستان خودم هستم که همراه با خانم میانسال دیگری که در دوران جنگ تحمیلی حضور داشته ترکیب شده و به روایت داستان این کتاب اضافه شده است. علاوه بر این مستندات و روایات مختلفی نیز از همکاران بنده که در خط مقدم مبارزه با کرونا حضور داشتند، در کتاب نوشته شده است.
خیامی با بیان اینکه خاطرات و حرفهای بسیاری از دوران کرونا وجود دارد که نمیتوان گفت، بیان کرد: امیدوارم به این مهم برسیم که در هر لباسی که فعالیت میکنیم بیشتر قدر یکدیگر را بدانیم و برای هم ارزش قائل شویم. خیلی از موضوعات در رابطه با بحران کرونا وجود دارد که نمیتوان بیان کرد و شاید خیلی از افراد صحبت درباره این اتفاق را نپسندند، اما این را باید بگویم که ما افرادی که در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار داشتیم، خودمان خود را قویتر کردیم، خود را حفظ کردیم و حال خود را خوب کردیم و در آن شرایط هیچ پشتوانهای احساس نکردیم. با تمام این اوصاف تمام ما پرستاران به عنوان یک زن توانستیم پیروز میدان مبارزه با کرونا شویم.
انتهای پیام//ت. ز