به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه آش بلغور تبریز دعوت کرد.
برای تهیه این آش خوش طعم احتیاج داریم به:
بلغور گندم ۱پیمانه، برنج ۱/۲پیمانه، گوشت گوسفند سردست ۴۰۰ گرم، نخود و لوبیا چیتی از هرکدام ۱/۲ پیمانه، عدس ۲پیمانه، پیاز ۴عدد، سبزی آش خرد شده ۷۰۰ گرم، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میران لازم، تخم گشنیز خرد شده ۱قاشق چای خوری، کشک ۵۰۰گرم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله آش بلغور تبریز را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/