به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، کیامرث حاجی زاده معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سفر مهرماه امسال رئیس جمهوری به استان اعتبارات خوبی که چندین برابر اعتبارات پارسال است برای استان مصوب شده است.
او میزان تخصیص اعتبارات اسناد خزانه استان در ۶ ماه ابتدای سال را ۶۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و تصریح کرد: دستگاههای اجرایی تا آخر آذرماه پروژههای عمرانی خود را فعال کنند تا با جذب به موقع اعتبارات شاهد برگشت اعتبارات نباشیم .
حاجی زاده در خصوص زلزله خیز بودن این استان هم بدون اشاره به میزان اعتبار خاصی گفت: ایستگاههای زلزلهنگاری توسعه پیدا میکنند و در این خصوص پیش بینی اعتبار ات لازم شده است .
او همچنین با اشاره به غیبت برخی مدیران در این نشست ادامه داد: مصوبات شورای هماهنگی مدیریت بحران بعد از شورای تامین الزام آور است چرا که با جان و مال مردم سر و کار دارد و حضور مدیران در این نشست ضرورت دارد.
معاون امور عمرانی استانداری استان با بیان اینکه در فصلی قرار داریم که نیازمند همکاری همه دستگاهها هستیم، افزود: فرهنگ مدیریتی با مقوله پیشگیری بیگانه است و قبل از اینکه اتفاقی رخ دهد باید پیشگیری لازم صورت گیرد.
حاجی زاده با اشاره به اینکه برای مقابله با بحرانها باید برنامهریزی لازم صورت گیرد، افزود: همه ساله در فصل بهار و تابستان بخش اعظمی از جنگلها و مراتع استان دچار حریق میشود در پاییز و زمستان که هوا سرد است و آتشسوزی نیست باید برنامه ریزی شود که سال آینده بحران آتشسوزی نداشته باشیم.
او با بیان اینکه اغلب آتشسوزی مناطق گرمسیری به دلیل خشکیدگی درختان بوده، ادامه داد: منابع طبیعی در این خصوص هم باید برنامه داشته باشد و مدیریت کند.
معاون امور عمرانی استاندار گفت: برای مدیریت سیلاب هم باید برنامه وجود داشته باشد که در این باره تاکید شده سازمان مدیریت و آب منطقهای مناطق بحرانی مانند بلوار رجا یاسوج را ساماندهی کنند.
او با اشاره به اینکه برای مدیریت خشکسالی در استان کمیتهای در همین خصوص تشکیل شده، افزود: برای مقابله با خشکسالی اعلام کردیم پروژهها باید پیوست زیست محیطی داشته باشند.
حاجی زاده بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی و دستگاههای متولی برنامه دهند که برای مدیریت خشکسالی چه برنامهای دارند.
او تصریح کرد: به عنوان نمونه جهاد کشاورزی باید در طرح الگوی کشت، محصول جایگزین برنج معرفی کند.
انتهای پیام/س