تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد ابتلا به کرونا فرد را به میزان قابل توجهی از ابتلا به کرونای شدید مصون نگه می‌دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، نزدیک به دو سال از همه گیری کرونا در جهان می‌گذرد. طی این مدت کووید ۱۹ بیش از ۲۶۲ میلیون نفر را آلوده کرده و ۵ میلیون و ۲۱۰ هزار نفر را به کام مرگ کشانده است. در حالی که جهان امیدوار بود با واکسیناسیون و نیز رونمایی از قرص‌های خوراکی موفق به مهار همه گیری شود، کشف سویه جدید کرونا موسوم به امیکرون نگرانی‌ها برای ادامه همه گیری را تشدید کرد.

اکنون شرکت‌های داروسازی در تلاشند واکسن‌های تطبیق یافته با سویه امیکرون را به بازار عرضه کنند. با این حال، نباید فراموش کرد که واکسن‌ها تنها یکی از راهکار‌ها برای ایجاد پاسخ ایمنی و مقاومت در برابر ویروس محسوب می‌شوند. راهکار ابتدایی‌تر ابتلای فرد به کرونا و سپس بهبودی از آن است.

با وجود این، همواره میان دانشمندان درباره میزان ایمنی بدن پس از ابتلا به کرونا اختلاف وجود داشته است. برای مثال، یک تحقیق نشان داد ابتلا به کرونای خفیف باعث ایجاد پاسخ ایمنی بلند مدت در بدن بیمار نمی‌شود. تحقیقات دانشمندان قطری ابعاد دیگری از این موضوع را روشن کرد.

محققان در قطر طی آزمایشی یک هزار و ۳۰۴ نفر که برای بار دوم به کرونا مبتلا شدند را با ۶ هزار و ۵۲۰ نفر که برای نخستین بار به کووید ۱۹ آلوده شده بودند مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد افرادی که پیش‌تر یک بار به ویروس مبتلا شده اند ۸۸ درصد کمتر شاهد بروز کرونای شدید بودند.

همچنین دانشمندان مشاهده کردند افرادی که برای بار دوم کرونا می‌گیرند ۹۰ درصد کمتر نسبت به افرادی که بار اول به این ویروس آلوده شده اند در بیمارستان بستری می‌شوند. این موضوع نشان می‌دهد که یک بار ابتلا به کرونا باعث ایجاد پاسخ ایمنی موثر در بدن بهبود یافتگان شده و آن‌ها را از کرونای شدید مصون نگه داشته است.

دکتر لیث جمال ابوراد، مدیر این تحقیقات می‌گوید: ما در گروهی که یکبار قبلا کرونا گرفته بودند و دوباره به این ویروس آلوده شدند شاهد هیچ موردی از مرگ نبودیم. همچنین این گروه نیازمند مراقبت‌های ویژه پزشکی یا دریافت دستگاه تنفس مصنوعی نبودند.

وی می‌افزاید: تمامی افرادی که دوباره به کووید ۱۹ مبتلا شده بودند علائم خفیف داشتند که احتمالا به دلیل ایجاد ایمنی بلند مدت در بدن آن‌ها بوده است. دانشمندان پیشتر برآورد کرده بودند احتمال بروز کرونای شدید در بیمارانی که قبلا یک بار به این ویروس آلوده شده بودند کمتر از یک درصد است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۷ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
واکسن
واکسن
واکسن

و رعایت شیوه نامه ها .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
منم دو ساله دارم همینو میگم که مردمو بدون ماسک یکی دو ساعت بذارن تو بخش کرونا تا مطمئن بشیم همه اشون کرونا گرفتن و بعد از چند ساعت داروهای کرونا بهشون بدیم تا خوب بشن چون کرونا اولش راحت خوب میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
تو عقلت خیلی بیشتر از اینها کار میکنه . واکسن هایی که الان دارن میزنن . دقیقا همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
تو پیاز داغ و ترشیجات نخور ...ممکنه تو هوش و استعدادت تاثیر منفی بزاره
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
نگرفتی که حرف میزنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۸ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
من تا حالا کرونا نگرفتم ولی واکسنشو زدم برا اونایی ک واکسنشو زدند هم همین حکم رو داره؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۶ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
اول که میگفتند یک بار بگیرید دیگر نمیگیرید! الان میگویند شدیدش را نمیگیرید! لابد فردا میگویند شدیدش را میگیرید اما نمی میرید! و...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
کی گفتن دیگه نمیگیرید که فقط شما شنیدید؟
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۴:۰۰ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
می‌میرید وای جهنم نمیرید خخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
دفعه بعدی ذمیگن می می‌رسد ولی جهنم نمیرید
آخرین اخبار