به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،عبدالباسط پاکزاد مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت:١۶ شهرستان استان درگیر بیابان بوده و ٣۴ کانون بحرانی گرد و خاک با گستره ٢ میلیون و ۵٠٠ هزار هکتار با بیشترین فرسایش بادی و خاکی در منطقه وجود دارد که فعالیتهای منابع طبیعی را تحت تاثیر خود قرار داده است.
عبدالباسط پاکزاد در دیدار با مدیرکل دیوان محاسبات اظهارداشت: این استان با وجود واقع شدن در کمربند خشک جهان و محدودیتهای شدید اقلیمی به لحاظ منابع طبیعی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: اجرای طرح کاداستر اراضی، مالچ پاشی، نهالکاری، آبخیزداری، پخش سیلاب و پروژههای مدیریتی از عمده پروژههای شاخص اجرایی این اداره کل است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان وسعت و پراکندگی، خشکسالیهای ممتد، فرسایش عمده بادی و خاکی، بارش کم و پراکنش نامطلوب در بارش، دورههای فرا خشک و کمبود منابع اعتباری را از مهمترین چالشهای منابع طبیعی برشمرد.
مدیرکل دیوان محاسبات سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با تقدیر از تلاشهای این اداره کل در گستره وسیع استان گفت: از نظر اعتبارات بیشترین سهم به استان تعلق گرفته و خدمات شایستهای به مردم منطقه ارائه کرده است.
ابراهیم ویسی سیستان و بلوچستان را گنج پنهان در تمامی عرصهها برشمرد و تاکید کرد: برای تحقق اهداف توسعه مشارکت مردم بسیار نقش اساسی دارد.
وی فلسفه وجودی همه دستگاههای اجرایی را خدمت به مردم و عدم بهرهگیری مناسب از فرصتها را آفت اداری معرفی کرد.
مدیرکل دیوان محاسبات با اشاره به سند آمایش چشم انداز استان گفت: همه بخشهای اجرایی باید در قالب یک برنامه اهداف را از ابتدا تا انتها قابل دفاع و هدفمند طراحی و اجرا کنند تا برآیند کار تحقق مطلوب سیاستها باشد.
وی حوزه کاری دیوان محاسبات را علاوه بر وظایف سنتی، حسابرسی عملکردی و ترک فعل همه دستگاههای اجرایی اعلام کرد و خواستار نظارت دقیق و آگاهانه در بهنگام و بهینه مصرف کردن اعتبارات توسط همه دستگاههای اجرایی شد.
انتهای پیام/گ