مسعودیان راد گفت: در چند سال گذشته به‌طور متوسط درآمد‌های مردمی کمیته امداد در استان قم ۳۳ درصد رشد داشته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محسن مسعودیان رادمدیرکل کمیته امداد قم گفت: با وجود این‌که در سال‌های اخیر فشار اقتصادی بر جامعه مضاعف شده، ولی شاخص‌های کمیته امداد در درآمد‌های مردمی رشد مثبت داشته که نشان‌دهنده اعتماد مردم به کمیته امداد است.

او اضافه کرد: در این شرایط حفظ ثبات اشتغال، مهارت‌آموزی مددجویان و توانمندسازی خانواده‌های کمیته امداد بزرگ‌ترین اقدام بود که توسط این نهاد دنبال شد.

مدیرکل کمیته امداد قم یادآورشد: سال گذشته ۸۸۹ خانوار در استان قم به‌عنوان افراد توانمند شده از پوشش کمیته امداد خارج شدند.

مسعودیان راد با بیان این‌که در حال حاضر ۲۲۰ واحد مسکونی برای مددجویان استان قم در حال ساخت است، ادامه داد: بعضی از این واحد‌ها در ابتدای ساخت قرار دارد و بعضی دیگر نیز حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

او افزود: در گذشته زمینه مسکن دار شدن خانواده‌ها با مبلغ اندک فراهم می‌شد، ولی در حال حاضر با توجه به رشد قیمت‌ها، تهیه مسکن برای مددجویان از بزرگ‌ترین مشکلات کمیته امداد است و از خیران می‌خواهیم همکاری کنند.

مسعودیان راد با بیان این‌که درصد مشارکت مردم قم در پرداخت صدقه خوب است، بیان کرد: بالاترین شفافیت و کیفیت در پرداخت صدقه مربوط به استان قم است و مردم این استان حدود ۵۴ درصد از صدقات را به‌صورت نقدی پرداخت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد قم در ادامه با بیان این‌که فقر باید مهندسی معکوس شود، گفت: باید سیاست‌ها و راهبرد‌های کمیته امداد از پرداخت مستمری به ارائه فرصت‌های شغلی و فکری مبدل شود؛ با توجه به این‌که در بین جوانان قدرت کار وجود دارد، سیاست پرداخت مستمری و یارانه برای این گروه از جوانان نادرست است.

او تاکید کرد:در حوزه‌های فقرزدایی باید برای کودکان و نوجوانان نیز برنامه جدی داشت و این گروه سنی با مهارت‌آموزی آشنا شوند.

مدیرکل کمیته امداد قم خاطرنشان کرد: از سوی دیگر خانواده‌های جوان نیز تحت پوشش فرهنگی و اشتغالی کمیته امداد قرار خواهند گرفت و کمک دائمی و حمایتی به این گروه انجام نخواهد شد و برای تحت پوشش قرار گرفتن از سوی کمیته امداد نیازمندی شخص و خانواده باید احراز شود.

مسعودیان راد گفت: امروز آمار جامعه بی‌سرپرست رو به کاهش است و در مقابل آمار خانواده‌های بدسرپرست در حال افزایش است.

مدیرکل کمیته امداد قم افزود: خانواده‌های ایتام از محرومیت سرپرست رنج می‌برند، ولی نگاه عاطفی جامعه و ورود خیران و کمیته امداد مشکلات آن‌ها را مرتفع کرده است؛ از سوی دیگر خانواده‌های محسنین بیش از همه نیازمند توجه جامعه هستند.

او اضافه کرد: در تلاش هستیم سیاست‌های فقرزدایی را در مرز زیر خط فقر قرار ندهیم و خدمات را به‌گونه‌ای ارائه دهیم تا افرادی که در آستانه فقر هستند در چاله‌های فقر نیفتند.

مدیرکل کمیته امداد قم با تاکید بر نگاه نوین به حوزه فقر، ادامه داد: باید خانواده‌ها را در حدی از توانایی‌های فکری و مالی قرار دهیم تا به انسان‌های مولد تبدیل شوند، نه مصرف‌کننده؛ باید فکر آن‌ها را در فرصت‌های جدید، اقتصاد‌های دیجیتال و شیوه‌های نوین اشتغال‌زایی، کارآفرینی و درآمدزایی فعال کرد.

مسعودیان راد با بیان این‌که بالغ بر ۵۰ درصد خانواده‌های فقیر در استان قم، مهاجر هستند، گفت: باید همت و عزم همگانی برای فقرزدایی اتفاق بیفتد و امیدواریم بتوانیم حمایت‌های مراکز دینی، مراجع علمی و فقهی را به‌عنوان پشتوانه‌ها و مبانی نظری و فکری امداد جلب نماییم.

در حال حاضر حدود ۲۲ هزار و ۴۸۹ خانواده شامل ۳۹ هزار و ۸۸۸ تَن تحت حمایت مستمر کمیته‌امداد قم است که از این تعداد، ۲۰ هزار و ۵۲۵ خانواده مستمری‌بگیر می‌باشند.

چهار هزار و ۱۸۱ دانش‌آموز، ۵۸۰ سالمند زمین‌گیر و یک هزار و ۲۱۳ بیمار صعب‌العلاج از جمله مددجویان کمیته‌امداد قم هستند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.