به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، مجید صفایی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این برنامه هم اکنون با همکاری یکی از دانشگاهها در دست تهیه است و بر اساس پیش بینیها در ماههای آینده به اتمام میرسد.
او اظهار داشت: در این طرح به ظرفیتهای گردشگری استان، توانمند سازی جوامع محلی، اشتغال و کارآفرینی در زمینه مشاغل گردشگری پرداخته شده است.
صفایی بیان کرد: در طرح یاد شده به توانمند سازی جوامع محلی در حوزه گردشگری پرداخته میشود که به توسعه پایدار این مناطق کمک میکند.
او عنوان کرد: هدفگذاری برای ایجاد اشتغالزایی از دیگر سرفصلهای این طرح جامع است که به خوبی به آن پرداخته میشود.
صفایی عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تهیه این طرح تا پایان سال نهایی و آماده اجرا خواهد شد.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای مسافران و گردشگران در ایام مختلف سال است.
افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
تا پیش از همه گیری کرونا سالانه بیش از هزار گردشگر خارجی و چند میلیون گردشگر ایرانی از جاذبههای این استان دیدن میکردند که هر سال نیز افزایش مییافت.
انتهای پیام/س