طرز تهیه ناگت بلو + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه ناگت بلو را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه ناگت بلو دعوت کرد.

برای تهیه این ناگت خوش طعم احتیاج داریم به:

نان باگت 2 عدد، پنیر پیتزا به میزان لازم، پودر سوخاری به میزان لازم، سینه مرغ 1 عدد، ژامبون 5 عدد، پودر سیر نصف قاشق چای خوری، فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری، نمک 1 قاشق چای خوری، پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری، تخم مرغ 2 عدد، سس خردل 1 قاشق غذاخوری، روغن به میزان لازم، شیر نصف لیوان

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ناگت بلو را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۰ ۱۵ بهمن ۱۴۰۰
خیلی بامزه بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۰ ۰۶ آذر ۱۴۰۰
خییییییییییییییییییییییییییییییلی با مزه بود مجریش
غذاشم خوب بود

ممنون