به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه ناگت بلو دعوت کرد.
برای تهیه این ناگت خوش طعم احتیاج داریم به:
نان باگت 2 عدد، پنیر پیتزا به میزان لازم، پودر سوخاری به میزان لازم، سینه مرغ 1 عدد، ژامبون 5 عدد، پودر سیر نصف قاشق چای خوری، فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری، نمک 1 قاشق چای خوری، پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری، تخم مرغ 2 عدد، سس خردل 1 قاشق غذاخوری، روغن به میزان لازم، شیر نصف لیوان
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ناگت بلو را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
غذاشم خوب بود
ممنون