به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، افشارچی استاندار زنجان در شورای برنامه ریزی استان زنجان بااشاره به اینکه در حال حاضر نرخ رشد سرمایه گذاری پائین است، گفت: بودجه ریزی بایستی مبتنی بر ردیف باشد.
او افزود: در ۵۰ سال گذشته بودجه کشور بر اساس صادرات نفت بوده و همین امر موجب تزلزل در اقتصاد کشور شده که این رویه بایستی عوض شود.
استاندار زنجان بااشاره به اینکه بودجه باید در اختیار استان ها قرار گیرد، گفت: با تشکیل صندوق توسعه استان ها برخی اعتبارات و بودجه ها در اختیار مسئولین استانی قرار می گیرد.
استاندار زنجان ادامه داد: ۸ و ۷ دهم درصد برای رشد اقتصادی استان زنجان هدفگذاری شده که این میزان در کشور ۸ درصد است.
افشارچی بااشاره به توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اینکه در ۲ ماه گذشته خلق پول در کشور رخ نداده و تورم نقطه به نقطه کاهش نیافته است با بهره وری حداکثری و توجه به مسائل کلان استان و با همفکری و تشکیل تیمی واحد میتوانیم گام مهمی برای توسعه استان زنجان برداریم.
بهره وری و استفاده صحیح از آب در حوزه کشاورزی از دیگر مسائلی بود که استاندار زنجان در جلسه امروز به آن اشاره کرد و افزود: برای حل مشکلات در حوزه های مختلف باید بخشی نگری را کنار گذاشته و به صورت تیمی به دنبال توسعه باشیم و در برنامه ریزی برای بهره وری و ایجاد اشتغال نگاه ها متفاوت باشد.
عباسچیان مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان هم در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه درآمدهای استانی تحت عنوان درآمدهای مالیاتی شناخته میشود، گفت: این موارد ۱۰ ردیف درآمدی را شامل میشود.
او با بیان اینکه امسال پیش بینی درآمدهای استانی ۳۳ هزارو ۹۹۷ میلیارد ریال بوده است، افزود: عملکرد ۸ ماهه استان زنجان در این بخش ۲۵ هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال بوده که نسبت به سهمیه ۱۱۲/۸ درصد تحقق درآمد داشته و نسبت به دوره مشابه پارسال، ۶۶ درصد رشد داشته است.
عباسچیان با اشاره به اینکه درآمد ملی هم خاص دستگاههای اجرایی است که درآمدها وصول و به منابع ملی استان زنجان همانند کشور واریز میشود، ادامه داد: درآمد اختصاصی، خاص دستگاههای اجرایی است که وصول کننده و مصرف کننده آن هستند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان با اشاره به اینکه درآمدهای عمومی استان زنجان در قالب ۶ ردیف عمده و ۷۲ کد فرعی وصول میشود، گفت: ردیفهای عمده تحت عنوان درآمدهای مالیاتی، درآمد حاصل از مالکیت دولت، درآمد حاصل از خدمات و فروش کالاها، حاصل از جرائم و خسارت و در آمدهای متفرقه که در هیچ کدام از کدهای فرعی دیده نشده و واگذاری داراییهای سرمایهای است.
عباسچیان افزود: درآمد مصوب حاصل از مالکیت استان زنجان به میزان ۵ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال بوده که تا کنون ۴۹۷ میلیون ریال وصول شده و درآمد حاصل از خدمات فروش کالا نیز ۳۲۸ میلیارد و ۷۵۴ میلیون ریال بود که در حال حاضر ۱۹۲ میلیارد و ۵۸ میلیون ریال وصول شده که نسبت به مصوب کمتر است و میتوان گفت نسبت به دوره مشابه پارسال، ضعیف عمل شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان ادامه داد: درآمد حاصل از جرائم خسارت نیز ۸۸۴ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال بوده که از این میزان ۲۰۲ میلیارد و ۱۲۸ میلیون ریال وصول شده و بطور تقریبی نسبت به سهمیه، ۳۴/۵ درصد وصول و دوره مشابه پارسال نیز ۵۸ درصد کاهشی بوده است.
او درآمد متفرقه استان زنجان طی امسال را ۷۹۰ میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال بیان کرد و گفت: از این میزان ۳۰ میلیارد و ۴۰۸ میلیون ریال وصولی بوده که نسبت به سهمیه ۵/۸ درصد وصولی بوده و نسبت به دوره مشابه پارسال نیز ۶۹ درصد کاهش داشته است.
عباسچیان گفت: در مجموع ۳۳۳ هزار و ۹۷۷ میلیارد ریال پیش بینی استانی بوده که از این رقم ۲۵ هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال وصول شده که نسبت به مصوب در ۸ ماه امسال ۱۱۳ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه پارسال نیز ۶۶ درصد رشد دارد.
انتهای پیام/م