به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از SKY NEWS،شرارههای خورشیدی پدیدههایی نجومی هستند که در صورت وقوع میتوانند باعث ایجاد مشکلاتی در انرژی الکتریکی در زمین شوند. این شرارهها، انفجاهای عظیمی از انرژی مغناطیسی هستند که از خورشید ساطع میشوند.
در صورت وقوع این انفجارها، تمامی شرارههای خورشیدی به زمین منتقل نمیشوند، اما وقوع این حادثه میتواند، آسیبهای جبران ناپذیری به شبکههای برق وارد کند. مرکز پیشبینی هوا فضای آمریکا، گفت: در صورت بروز این رویداد، شرارههای خورشیدی میتوانند، سرعتی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰۰ کیلومتر در ثانیه داشته باشند. همچنین، این طوفانهای خورشیدی میتوانند، به شبکههای GPS آسیبهایی وارد کنند و تهدید بزرگی در برابر شبکههای انرژی هستند.
به گزارش روزنامه انگلیس، دانشمندان میگویند: انتظار میرود این شرارهها، در روز یکشنبه به زمین برسند. دانشمندان شدت طوفانهای خورشیدی را در مقیاس G اندازهگیری میکنند. همچنین، این طوفانها بهعنوان «G۱» طبقهبندی میشوند که باعث اختلالات جزئی در عملیات ماهوارهای میشوند. اما طوفانهایی که عنوان «G۵» را گرفتهاند، خطرناک هستند، زیرا میتوانند خطوط برقی را مختل کنند.
به گفته دانشمندان: طوفانهای خورشیدی به شکل انفجاهای بزرگ در سطح خورشید رخ میدهند که قدرت آنها ممکن است به معادل ۲۰ میلیون انفجار هستهای برسد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/