به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، محمد فرید سپری رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در اولین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار کرد: بازار مملو از اجناس است و هیچ مشکلی در تامین مایحتاج مردم در کشور و استان نداریم تنها مشکل ما گرانی موجود در بازار است که قرارگاه امنیت غذایی در این راستا ورود خواهد کرد.
سپری افزود: در شرایط خاص کشور، مسئولیت تولید، عرضه محصولات و کنترل بازار محصولات کشاورزی به این سازمان محول شده است و ما با تمام توان در این راستا اقدام خواهیم کرد.
او گفت: باید برای حمایت از بهرهبرداران و بخش به سمت کشاورزی قراردادی برویم تا معیشت کشاورز بهتر شود و بهرهوری و تولید افزایش یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان کشاورزی قراردادی را خدمتی مفید و قابل ارائه به کشاورزان دانست و تاکید کرد: باید از زمان کاشت بذر، بازار آن مشخص گردد و در تولید تمام محصولات، کشاورزی قراردادی به کار گیری شود و به یک فرهنگ عمومی در بین بهره برداران تبدیل شود.
سپری خاطر نشان کرد: در حال حاضر بر اساس ابلاغیه وزیر محترم جهاد کشاورزی، تعاون روستایی و نیز بخش خصوصی با همکاری شرکت غله و خدمات بازرگانی برای حمایت از گندم کاران استان اقدام به عقد قرارداد برای خرید گندم میکنند.
او افزود: از روز شنبه ۶ آذر تعاون روستایی کردستان با همکاری جهاد کشاورزی اقدام به عقد قرارداد با گندمکاران استان خواهد کرد.
سپری از توزیع هوشمند اقلام اساسی خانوار از جمله تخم مرغ، مرغ و... حتی میوه شب عیدخبر داد و گفت: این مهم توسط سازمان تعاون روستایی استان در دست بررسی است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کردستان هم در این جلسه گفت: ذخایر استراتژیک، بیشتر از سالهای قبل در استان ذخیره سازی شده و در صورت لازم به بازار عرضه خواهیم کرد.
جمال صاحی ادامه داد: کار قرار گاه امنیت غذایی در این شرایط بسیار سنگین است و باید مردم و اصناف هم در این راستا دستگاهای نظارتی را حمایت کنند.
او افزود: مردم باید ناظران و سفیران تنظیم بازار باشند و اصناف هم در راستای اجرای وظایف خود بر بازار نظارت لازم را داشته باشند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان هم اظهار کرد: این قرارگاه در شرایط غیر عادی و گرانفروشی حاکم بر بازار شروع به کار کرده و باید تمام دستگاههای نظارتی با همکاری و هم فکری هم در این راستان عمل کنند.
سید احمد ذکریایی نژاد افزود: مهمتر از نظارت بر قیمت محصولات در بازار، نگاه و حمایت ویژه از بخش تولید است که باید این قرار گاه در راستای حمایت از تولید کنندگان و شروع به کار مجدد واحدهای غیر فعال با برنامه و مصمم اقدام کند.
او تاکید کرد: باید یکی از موضوعات مهم جلسات این قرارگاه توجه به رفع موانع تولید باشد.
انتهای پیام/م