به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی، بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت در طول زمستان پیشرو ممکن است بیش از ۷۰۰ هزار نفر در اروپا بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست بدهند.
دیدبان بهداشت سازمان ملل متحد امروز (سهشنبه) اعلام کرد که حدود نیمی از ۵۳ کشور اروپایی که عضو سازمان جهانی بهداشت هستند، ممکن است دورهای از «فشار شدید» را بر بیمارستانهای خود تجربه کنند.
با توجه به اینکه آمار مرگومیر در اروپا از ماه سپتامبر تاکنون دو برابر شده و در هفته گذشته به چهار هزار و ۲۰۰ نفر در روز رسیده است، سازمان جهانی بهداشت معتقد است در صورت عدم تغییر در رویکردها، تعداد قربانیان تا پیش از بهار به ۲.۲ میلیون نفر میرسد.
این نهاد علت وضعیت وخیم کرونایی را شیوع سویه دلتا دانست؛ چرا که این سویه به سادگی قابل انتقال به افراد است. علل دیگر نیز تعداد بالای افراد واکسینه نشده در اروپا، کاهش سطح حفاظت ناشی از واکسن در برابر بیماری و کاهش محدودیتهای کرونایی در این کشورهاست.
هانس هنری کلوگه، مدیر بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت در این خصوص گفت: برای اینکه بتوانیم با ویروس کرونا زندگی کنیم و به زندگی روزمره خود ادامه دهیم، باید رویکردی افزون بر واکسن را در پیش بگیریم. او تصریح کرد این رویکرد به معنای تزریق واکسن به همراه انجام اقدامات پیشگیرانه است.
او همچنین مردم را به اقداماتی مانند ماسک زدن و دوری از فضاهای شلوغ تشویق کرد.
کلوگه در آخر وضعیت کووید در اروپا و آسیای مرکزی را بسیار جدی دانست.
انتهای پیام/