به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، این نشست با حضور معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع استان، نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در کردستان و دیگر اعضای کارگروه با دستور کار استمرار عضویت بازنشستگان مهر ۱۴۰۰، ثبت کد بورسی اعضاء در سامانه صندوق ذخیره و ارائه راه کارهای اجرایی برنامه عملیاتی مهر ۱۴۰۰ تا مهر ۱۴۰۱ برگزار شد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش کردستان در این نشست بر ضرورت حرکت برنامه محور کارگروه صندوق ذخیره فرهنگیان در سطح استان و شهرستان به منظور عملیاتی نمودن برنامههای ابلاغی تاکید کرد.
نظام مرادی در ادامه به تشریح نحوه واگذاری سهام به اعضاء صندوق و ثبت اطلاعات افراد و کد بورسی پرداخت و اظهار داشت: به منظور بهره مندی اعضاء از ارزش افزوده سرمایه و داراییهای صندوق این کار انجام میشود و اعضای شاغل و افرادی که بعد از مهر سال ۱۳۹۴ بازنشسته شده اند از طریق نشانی https://mb.szf.ir و اعضای صندوقی که قبل از مهر سال ۱۳۹۴ بازنشسته شده اند، میتوانند از طریق نشانی http://saham.tadbir-atlas.ir و ورود به وب سایت صندوق نسبت به ثبت کد بورسی خود اقدام نمایند.
او از تمدید درج کد بورسی اعضای صندوق تا تاریخ ۲۰ آذر خبر داد و گفت: کسانی که تاکنون موفق نشده اند نسبت به ثبت کد بورسی خود اقدام نمایند تا ۲۰ آذر میتوانند، اقدام نمایند.
رئیس کارگروه استانی صندوق ذخیره فرهنگیان همچنین با اشاره به ابلاغ برنامه مهر ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ صندوق ذخیره فرهنگیان بر اجرایی شدن آن تاکید و گفت: ضرورت دارد در این راستا تفاهم نامه بین استان و شهرستان منعقد و کارگروههای شهرستان و منطقه بر اساس برش انجام شده، اهداف کمی را پیگیری و محقق نمایند.
در ادامه حسین علی محمدی نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در استان کردستان نیز جذب شاغلین غیر عضو و نیروهای جدید الورود را یکی از برنامههای اولویت دار استان بر شمرد و گفت: هدف این برنامه جذب حداکثری فرهنگیان عضو و برخورداری آنان از مزایای صندوق است.
او افزایش حق عضویت حدود ۶۰۰ هزار نفر از اعضای صندوق از ۱.۱۲ به ۳، ۴ و ۵ درصد را نشان دهنده رضایت و اعتماد اعضا از عملکرد قابل قبول موسسه و شرکتهای تابعه آن عنوان و ابراز امیدواری کرد با ترسیم نقشه راه و رفع موانع که در دستور کار قرار گرفته و نیز اقدامات موثری که صورت پذیرفته، شناسایی ارزش افزوده و اختصاص آن به اعضا هر چه سریعتر محقق شود تا فرهنگیانی که عضو صندوق ذخیره بوده و هستند، کامشان شیرین گردد.
علی محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامههای شرکت فرآیند نوین فرهنگیان که متولی اعضا میباشد، پرداخت و گفت: این شرکت در راستای تحقق اهداف موسسه، حرکت برنامهای خود را مبتنی بر محورهای استراتژیک و هدفمند با ایجاد و تشکیل کارگروهها و دفاتر استانی جهت ارتباط و خدمات گسترده به اعضای صندوق اجرایی نموده است.
او افزود: افزایش منابع موسسه از طریق جذب اعضای جدید، افزایش حق عضویت، استمرار عضویت و پیگیری سهم دولت و هم چنین تشویق سپرده گذاری اعضا در موسسه و افزایش ضریب نفوذ محقق میشود.
نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در استان کردستان ایجاد و توسعه شبکه ارتباطی مطلوب با عضای در سراسر کشور به منظور بهبود نگرش آنها نسبت به فعالیتهای موسسه، ایجاد انگیزه برای مشارکت فعال اعضا در برنامه ریزیها و امور اجرایی و نظارت بر موسسه در مسیر شناسایی و بهره گیری از همه ظرفیتها و فرصتهای جدید سرمایه گذاری استانی و منطقهای در جهت توسعه فعالیتهای سود آور را از دیگر برنامههای شرکت عنوان کرد.
علی محمدی نگه داشت اعضا، افزایش سهم الشرکه و کاهش انصراف را از برنامههای محوری عنوان کرد و گفت: ضرورت دارد کارگروههای شهرستانها و مناطق با تشکیل نشست، نسبت به اجرایی نمودن برنامهها و مصوبات ابلاغی اقدام نمایند.
انتهای پیام/ک